Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde ilk gün cok ağrım oldu. Bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım cıkmadı demekki bu ay ki adet düzenimde böyle olacak inşallah Kasımda güzel haberler alırız

Canim moralini bozma düzensizliğin varmıdır yani geçmesi normal mi .
Yani arada oluyo iki üç gün sarkmalar
Bide bu ay rahim filmi falanda çekilmiştim
Ben bebek olmasına faydası olur derken reglimimi geciktirdi acaba bilmiyorum ki
Bayada ümitliydim aslında bu aydan

Bayada ümitliydim aslında bu aydan
belkide filmin etkisi olabilir ama bozma moralini bir dahaki aya hazırlan :)

aynen canım şase ağız alışkanlığı hap demişim :) Günce bir tane suyla karıştırıp içiyorum hemen hemen her gün aynı saatte almaya özen gösteriyorum.
Tamam canm bende baslicam heyecanlym hsgde cekildim inşallahh olumlu sonuc aliriz

Günaydın kızlar
Bat 16.10 du
Hala gelmedi
Az önce testte yaptım yine negatif
Erken gebelik testiydi
Olsa çıkardı dimi kesin
Epey geçti üzerinden
Hiç ümitlenmimm
Günaydın canım, bence geç döllenme olmuş olsa bile çıkması lazımdı. Hem 4 gün geçmiş hem de erken gebelik testi yapmışsın. Umutlarımız bir sonraki aya kaldı

Lekelenme olduysa eğer iki gün sonra idrar testi pozitif çıkıyormuş. Yerleşip hormon kana karışıyor sonra idrara.

Benimde ilk gün cok ağrım oldu. Bugün ilk idrarımla erken gebelik testi yaptım cıkmadı demekki bu ay ki adet düzenimde böyle olacak inşallah Kasımda güzel haberler alırız
İnşallah Allah evlat isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın. İnşallah olacak minik mucizelerimiz.

Lekelenme olduysa eğer iki gün sonra idrar testi pozitif çıkıyormuş. Yerleşip hormon kana karışıyor sonra idrara.
inşallah çıkar dediğiniz gibi 2 gün sonra test yapıyım. nette böyle akıntılara, yumurtlama olmadığı için kist oluşur lekelenme ye sebebiyet verir yazıyor inşallah öyle bir şey değildir

inşallah çıkar dediğiniz gibi 2 gün sonra test yapıyım. nette böyle akıntılara, yumurtlama olmadığı için kist oluşur lekelenme ye sebebiyet verir yazıyor inşallah öyle bir şey değildir
Ben de bunu bilmiyordum şimdi korkmaya başladım. 2 gün sonra bu ihtimali ben de düşüneyim regl olmazsam. Çünkü sadece lekelenme yaşadım

Hala regl olmadım iki gün geçti dün gebelik testi yaptım negatif yarına kadar olmazsam kan vereceğim en son hayırlısı inşallah
Canım ben hamileymişim saglık raporu icin kan ıdrar tahlili yaptırmıstım cıkmayınca adet olurum dedim adette 7 gun gecikti dedim stresten yada mevsımsek bugun meraktan test yaptım kopkoyu 2 cizgi

çok acele değil ama istersen 1 gün daha bekle bu kadar beklemişken yarın belli olur hersey hayırlısıyla
Geçen ay regl günümde yaptım negatif ertesi gün adet oldum testim elimde tek kaldı eşim almcm test sabredemiyorsun diyor o yüzden cumartesi ye kadar sabretmeye calscam basarabilirsem

Canım ben hamileymişim saglık raporu icin kan ıdrar tahlili yaptırmıstım cıkmayınca adet olurum dedim adette 7 gun gecikti dedim stresten yada mevsımsek bugun meraktan test yaptım kopkoyu 2 cizgi
Hayırlı olsun ınsallah saglıcakla kucagınıza Allah nasıp eder hıc belırtın varmıydı

Canım hayırlısı olsun Listeden silmiştim ama 13üne tekrar ekliyorum o zaman seni

Canim moralini bozma düzensizliğin varmıdır yani geçmesi normal mi .
Bayada ümitlyi
Günaydın canım, bence geç döllenme olmuş olsa bile çıkması lazımdı. Hem 4 gün geçmiş hem de erken gebelik testi yapmışsın. Umutlarımız bir sonraki aya kaldı
Keşke olsaydı bu ay bi dahaki ayda olmassa mecbur eşim ameliyat olcak ne kadar ümitlenmiştim halbuki

belkide filmin etkisi olabilir ama bozma moralini bir dahaki aya hazırlan :)
Bakalımm artık hayırlısı napim, film çekilince burda baya bişeyler okumuştum da gebeliğe olumlu etkisi oluyo diye
Bide doktorumda bu ay gebelik bekliyoruz bi aksilik olmassa demişti
Ama olmadı galiba
Bi dahaki ay insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…