Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de bugün test yaptım tertemiz bir beyaz çizgi vardı Ama hala kırmızıları görmüyorum Bat 15 Ekim kırmızlar gelse de rahatlasam ya cidden

Kızlar ben de bugün test yaptım tertemiz bir beyaz çizgi vardı Ama hala kırmızıları görmüyorum Bat 15 Ekim kırmızlar gelse de rahatlasam ya cidden
3 gün geçmiş.. Daha önceden geç olduğunuz olmuş muydu? İlk kez gecikme yaşıyorsanız belki de geç döllenme dediklerindendir.

Canm gynositol hap mi ben saşe diye biliyorum ama bide gunde 1mi 2 mi iciylsun

kizlar bata 5 gun kaldi. erken testlerden hangisini onerirsiniz bana
Ben de hepsi negatif veriyor malesef :)

hangisini aldığınız farketmez gibi negatif çıkınca ikna olmuyoruz pozitif çıkınca. emin olmak için bir tane daha alıyoruz..
predictor en bilindik ve 6 gün öncesinde saptayabilmeyi iddia ediyor.. ama ben hep ultra erken yazanları alıyorum.

Canım hayırlı olsun bebişin.Kasık batması ne zaman basladi sende

Kızlar üstüne görme nasıl oluyor yakınlarınızdan olan var mı? Benim adetin 2. Günü resmen bitti gibi benim adetim 4 gün yogun 2 gün az az toplamda 6 gün sürüyordu.

Günaydın kızlar
Bat 16.10 du
Hala gelmedi
Az önce testte yaptım yine negatif
Erken gebelik testiydi
Olsa çıkardı dimi kesin
Epey geçti üzerinden
Hiç ümitlenmimm

Kızlar üstüne görme nasıl oluyor yakınlarınızdan olan var mı? Benim adetin 2. Günü resmen bitti gibi benim adetim 4 gün yogun 2 gün az az toplamda 6 gün sürüyordu.
Dün benim de ağrılı kahverengi lekelenme oldu regl olucam zannettim bugün hala regl yok ortada.. o yüzden biraz araştırmıştım, bir kaç kramp dışında ağrı olmazmış beklenen regl döneminden 2 5 gün önce bazen aynı gün olup 3 saat ile 3 gün arasında lekelenme şeklinde olurmuş. Kırmızı renk olmazmış kahverengi pembe soluk renklerde olur regl kanamasından miktar olarak daha az gelirmiş.

Benim dün gelen lekelenme ler ağrılıydı regl oluyor muşum gibiydi o yüzden örtüşmedi.

Bide sey sorcaktım
Reglden bikaç gün gecince ovulasyon testi yaptığımızda gebelik varsa oda mı çift çizgi çıkar
Erken gebelik yaptım o negatif çıktı
Ovulasyon yapim dedim bide meraktan
Ondanda sıfır çizgi, ikinci çizgi silik bile çıkmadı o kadar boş

Günaydın bayanlar bat 21 ekim test yapsam mı diye düşünüyorum şuan belirti yok sadece merak

Günaydın kızlar
Bat 16.10 du
Hala gelmedi
Az önce testte yaptım yine negatif
Erken gebelik testiydi
Olsa çıkardı dimi kesin
Epey geçti üzerinden
Hiç ümitlenmimm
Canim moralini bozma düzensizliğin varmıdır yani geçmesi normal mi .

benim de 2 gün gecikmenin sonunda dünden beri kahve akıntı var bugüne kırmızılar görmem lazımdı ortada yok. ağrıda yok. dün kahve akıntı dan önce test yapmıştım negatif şimdi testi tekrarlamak mı lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…