Benim de 5 günüm varkizlar bata 5 gun kaldi. erken testlerden hangisini onerirsiniz bana
3 gün geçmiş.. Daha önceden geç olduğunuz olmuş muydu? İlk kez gecikme yaşıyorsanız belki de geç döllenme dediklerindendir.Kızlar ben de bugün test yaptım tertemiz bir beyaz çizgi vardıAma hala kırmızıları görmüyorum Bat 15 Ekim kırmızlar gelse de rahatlasam ya cidden
Canm gynositol hap mi ben saşe diye biliyorum ama bide gunde 1mi 2 mi iciylsunBen kullanıyorum canım normalde geç adet oluyorum 50-60 günde bir bu ay başladım hapa bakalım beni takipte kal sana yorumlarımı söylüycem 29 eylülde başladım. Ovulasyon testiyle yumurtlmamı da takip ediyorum.
Ben de hepsi negatif veriyor malesef :)kizlar bata 5 gun kaldi. erken testlerden hangisini onerirsiniz bana
Canım hayırlı olsun bebişin.Kasık batması ne zaman basladi sendeKizlar reglime daha 5 gün var yaklaşık 5 gündür çok siddetli kasık ağrılarım var aslında test yapmak için çok erken ama az önce şüphelenip test yaptım silik ikinci çizgi çıktı yaklaşık 3 dk sonra çıktı
Dün benim de ağrılı kahverengi lekelenme oldu regl olucam zannettim bugün hala regl yok ortada.. o yüzden biraz araştırmıştım, bir kaç kramp dışında ağrı olmazmış beklenen regl döneminden 2 5 gün önce bazen aynı gün olup 3 saat ile 3 gün arasında lekelenme şeklinde olurmuş. Kırmızı renk olmazmış kahverengi pembe soluk renklerde olur regl kanamasından miktar olarak daha az gelirmiş.Kızlar üstüne görme nasıl oluyor yakınlarınızdan olan var mı? Benim adetin 2. Günü resmen bitti gibi benim adetim 4 gün yogun 2 gün az az toplamda 6 gün sürüyordu.
Günaydınlar benimde 30.10 eklermisin20.10- G gzgzz
20.10-ciklettt
20.10- H Hapyydayy
20.10-aralikkizi
20.10- @Hulahula
20.10- E Ebruliii46
20.10-gzlhmsr
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nedir
Ayy pardon canım sen bugünkü leri yazmışsın bana daha cokkk. Sizlerin durumlar nsl kimsenin gelmez inşallah bebisler gelirrGünaydınlar benimde 30.10 eklermisin
Canim moralini bozma düzensizliğin varmıdır yani geçmesi normal mi .Günaydın kızlar
Bat 16.10 du
Hala gelmedi
Az önce testte yaptım yine negatif
Erken gebelik testiydi
Olsa çıkardı dimi kesin
Epey geçti üzerinden
Hiç ümitlenmimm
Gunaydinn canım yaa 21 e ne kalmış kesin çıkar silikte olsaGünaydın bayanlar bat 21 ekim test yapsam mı diye düşünüyorum şuan belirti yok sadece merak
aynen canım şase ağız alışkanlığı hap demişim :) Günce bir tane suyla karıştırıp içiyorum hemen hemen her gün aynı saatte almaya özen gösteriyorum.Canm gynositol hap mi ben saşe diye biliyorum ama bide gunde 1mi 2 mi iciylsun
benim de 2 gün gecikmenin sonunda dünden beri kahve akıntı var bugüne kırmızılar görmem lazımdı ortada yok. ağrıda yok. dün kahve akıntı dan önce test yapmıştım negatif şimdi testi tekrarlamak mı lazım?Dün benim de ağrılı kahverengi lekelenme oldu regl olucam zannettim bugün hala regl yok ortada.. o yüzden biraz araştırmıştım, bir kaç kramp dışında ağrı olmazmış beklenen regl döneminden 2 5 gün önce bazen aynı gün olup 3 saat ile 3 gün arasında lekelenme şeklinde olurmuş. Kırmızı renk olmazmış kahverengi pembe soluk renklerde olur regl kanamasından miktar olarak daha az gelirmiş.
Benim dün gelen lekelenme ler ağrılıydı regl oluyor muşum gibiydi o yüzden örtüşmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?