Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adet geciktiyse yerlesme kanamasi gibi 1 2 gun acik sonra koyu kanama olduysa ve beyaz resmen krem gibi losyon bi akinti geldiyse bu da mi belirtidir? Akinti olmadan test yaptim negatif cikmisti ..
Ve bel agrisi asiri var sirtima vuruyor. Goguslerde buyume....

Kızlar bata 5 gün var ve bir haftadır rahim bölgemde ağrılar oluyor ara ara,hafif adet sancısı gibi,test yapmak için sizce erken mi

Yerleşme kaç gün sonra oldu bilgi verir misin
Yanlış kişiye sordunuz ama bende yaşadım. Battan 3 gün önceydi akintinin içinde kan şeklinde olmuştu kısa sürdü sonrada bat günüm olmuştu zaten toplamda 2-3 gün kısa saatler arasında pembemsi oluyor

Meraba kızlar benim bat 21.10 zannediyordum geçtiğimiz ay 23 ünde oldum bu ayda büyük ihtimal 22 sinde olabilirim .

Birşey sormak istiyorum bata daha var ve adet sancım en fazla 2 gün önceden olur kasıklarımda ama iki gündür kasıklarım da ağrı ve akıntım var yumurtlama mi yoksa hamilelik belirtisi mi sizce adetim düzenlidir herzaman 30 yada 31 günde oluyorum yumurtlamam çoktan geçmiş olmali

Teşekkür ederim bilgi için kusura bakmayın yeniyim burda tam olarak Bilmiyorum o yüzden yanlış yere yazdım sanırım

Benim Normal de 1 gün sürüyor onun için anlayamam belki diye sordum

Kızlar bata 5 gün var ve bir haftadır rahim bölgemde ağrılar oluyor ara ara,hafif adet sancısı gibi,test yapmak için sizce erken mi
Benim de bugün 5 gün var. erken gebelik testi yaptım tertemiz çizgisiz beyaz gördüm. Bence erken ama zaten adı 'erken gebelik testi' . Malesef negatifim. Regl günümü bekleyeceğim.

Benide eklermisin cnm rwgileme 1 hafta var

24 ekim olmam lazim benide eklermisiniz.
Yumurtlama gunum 13cu gun du döngünün o gunu ve 2 gun oncesini degerlendrdim. 6 ay once kimyasal gebelik yasadim daha tekrar nasip olmadi cok istiyorum onun icin 12 kilo verdim fazla kilomu attim ins bu sene çıkmadan tekrardan allahim nasip etsin bizler

Sabah erken gebelik testi yaptım negatif.( bat a 5 gün var - 22 Ekim)

Sol kasığımda bacağa yayılan batma oldu bu ay ve devam eden süreçte ilk kez kasıklarımda rahminde huzursuzluk başladı. Uzun süre ayakta duramıyorum uyurken daha çok hissediyorum. Tanımlayamıyorum aslında rahatsızlığı.

Böyle bir şeyi hiç hamilelik belirtisi olarak da görmedim. Sabah yaptığım negatif testten dolayı olmadığıma emin oldum ve evi temizleyemeye koyuldum ama eşyaları kaldırırken kasıklarım karnım çok rahatsız oldu dedim devam et bir şey yok, bu sefer ağzıma acı su geldi. Ortalığı bıraktım öylece buraya koştum.

Ben Çok hayta hunta yaşayan biriyim kendim kadar şeyleri kaldırır hiç oturmam sigara kahve içerim, çalışma hayatımda ise ise iki misli yoruluyorum. O yüzden korkuyorum.. Şunu merak ediyorum "idrar testinde çıkmadan hamilelik belirtisi yaşanır mı?
Veya bu belirtiler kist vs varlığında mı olur? Çok uzun yazdım ama korkuyorum.

Diğer yaşadıklarım regl belirtisi ile aynı olduğundan yazmadım: göğüs ağrısı şişkinlik açlık akıntı vs

Eklentiler

• IMG_20201017_123246.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Bén 3 kez test yaptim günden güne koyulaşan silik çizgi var . kan verdim pazartesi sonuç alicam
Hayırlı olsun isteyen her kadına bu anı nasip olur inşallah battan kaç gün öncesi silik çıkmıştı. 5 gün öncesi yaptığım erken gebelikte hayali bile çizgi çıkmadı. Kafama takıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…