Amin canım inşaallah darısı isteyen herkesin başınaAyy cok sevindim darisi bizlere bat 24 ekim
Battan 5gun önce varla yok arası çok hayali bir çizgi vardı . İnşallah darısı isteyen herkesin başına dua edicem sizlereHayırlı olsun isteyen her kadına bu anı nasip olur inşallahbattan kaç gün öncesi silik çıkmıştı. 5 gün öncesi yaptığım erken gebelikte hayali bile çizgi çıkmadı. Kafama takıldı.
Benim 1 hafta var yaptim çıkmadı cok erken sanirimBattan 5gun önce varla yok arası çok hayali bir çizgi vardı . İnşallah darısı isteyen herkesin başına dua edicem sizlere
Cok erken 1 haftada cikmaz 3 4 gun kala erken gebelik testinde cikbilirBenim 1 hafta var yaptim çıkmadı cok erken sanirim
Ovülasyon testin var mı onu dene istersenBende test yapmak istiyorm ama evde yok gidp alabilcegim bi yerdede degillim bata 4 gun var ama olsa hissederdim diyorum ama bilemiuorum isteee sorular sorular beynim patlicak valla o kadar cok sey dusunuyorum kiii
Ovülasyon testi kullanmıyon mu kuzum geç yumurtlamış olabilirsinMerhaba arkadaşlar. Benim adetim 21de ama test yaptim negatif. Ama 16ci gunu yumurtlama olduysa bile silik de olsa çikardi. Umutlar kasima galdi galiba( bide rahim filmi 8 ay once çekildim. Zayif darlik dendi. Acaba yenjde tekrarlasam mi? Ya tikandiysa çunki dar demişdi doktor normadan. Femarayla herkes yillardir hamile kalamayanlar bile 2ci aydan kaliyor 5 ayim bitdi ama ortada birsey yok. Çok üzülüyorum ya(
Bikac kez kullanmisdim ama geçen ay ultrasonda 16ci gunu yumurtaldigi gordum. Zaten yumurtlamadan omce benim hafif kanamam ve iliski sirasinda da kasikda acayip acim olurdu. O aci bitdiyinde kanama durdugunda ultrsonda catladigi gordum. Bu ay da ayni şeyleri yasadim ama 14cu gune kadar sonrasinda kasik agrim gitti ve kanamam da durdu. Iliski cok rahat oldu. Anladim yumurtladigimi. Adete olana kadar umut vardir tabiOvülasyon testi kullanmıyon mu kuzum geç yumurtlamış olabilirsin
Oda yok kaldim boyle merakim giderdi en azindan ama neyse artik beklicem napiyimOvülasyon testin var mı onu dene istersen
Hayırlı olsun canimBu sabahki testim hamileyim
Yaa acaba hangi şehirde yasiyon ne kadara çektirdin rahim filmini benden de istemisti dr de hiç bir fikrim yokMerhaba arkadaşlar. Benim adetim 21de ama test yaptim negatif. Ama 16ci gunu yumurtlama olduysa bile silik de olsa çikardi. Umutlar kasima galdi galiba( bide rahim filmi 8 ay once çekildim. Zayif darlik dendi. Acaba yenjde tekrarlasam mi? Ya tikandiysa çunki dar demişdi doktor normadan. Femarayla herkes yillardir hamile kalamayanlar bile 2ci aydan kaliyor 5 ayim bitdi ama ortada birsey yok. Çok üzülüyorum ya(
Canim ben Azerbaycanliyim. O yuzden yardim edemicemYaa acaba hangi şehirde yasiyon ne kadara çektirdin rahim filmini benden de istemisti dr de hiç bir fikrim yok
Anladım canım tesekur ederim yinedeCanim ben Azerbaycanliyim. O yuzden yardim edemicem
Teşekkür ederim canım darısı inşaallah sizlerin başınaHayırlı olsun canim
Hiç korkma canım, umutsuz olma. Ben inanıyorum kısa zamanda hamile olacaksın sen deAmh baktirdim 5 cikti hsg de suan iki tupumde acik sukurler olsun gecen ay baktirdim son olarak ikisine ikisi de iyi olunca bende vakti var demek ki diyip biraktim aslinda tedaviyi Allaha biraktim elimden geleni yaptigimi dusunuyorumama bu ara karsima hep pkos olup tup bebek yaptiranlar cikiyor bende dogal yoldan gebe kalamiycam diye korkmaya başladim yasimda 25tup icin cok erken oldugunu dusunuyorum 2yil daha beklemeyi dusunuyorum
Amiin amiin inşallahhhHiç korkma canım, umutsuz olma. Ben inanıyorum kısa zamanda hamile olacaksın sen deEn ümitsiz olduğum anda geldi minik mucizem benim senin de hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede sen ve tüm isteyenlere tattırsın Rabbim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?