Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Battan 5gun önce varla yok arası çok hayali bir çizgi vardı . İnşallah darısı isteyen herkesin başına dua edicem sizlere

Bende test yapmak istiyorm ama evde yok gidp alabilcegim bi yerdede degillim bata 4 gun var ama olsa hissederdim diyorum ama bilemiuorum isteee sorular sorular beynim patlicak valla o kadar cok sey dusunuyorum kiii

Merhaba arkadaşlar. Benim adetim 21de ama test yaptim negatif. Ama 16ci gunu yumurtlama olduysa bile silik de olsa çikardi. Umutlar kasima galdi galiba( bide rahim filmi 8 ay once çekildim. Zayif darlik dendi. Acaba yenjde tekrarlasam mi? Ya tikandiysa çunki dar demişdi doktor normadan. Femarayla herkes yillardir hamile kalamayanlar bile 2ci aydan kaliyor 5 ayim bitdi ama ortada birsey yok. Çok üzülüyorum ya(

Bende test yapmak istiyorm ama evde yok gidp alabilcegim bi yerdede degillim bata 4 gun var ama olsa hissederdim diyorum ama bilemiuorum isteee sorular sorular beynim patlicak valla o kadar cok sey dusunuyorum kiii
Ovülasyon testin var mı onu dene istersen

Ovülasyon testi kullanmıyon mu kuzum geç yumurtlamış olabilirsin

Ovülasyon testi kullanmıyon mu kuzum geç yumurtlamış olabilirsin
Bikac kez kullanmisdim ama geçen ay ultrasonda 16ci gunu yumurtaldigi gordum. Zaten yumurtlamadan omce benim hafif kanamam ve iliski sirasinda da kasikda acayip acim olurdu. O aci bitdiyinde kanama durdugunda ultrsonda catladigi gordum. Bu ay da ayni şeyleri yasadim ama 14cu gune kadar sonrasinda kasik agrim gitti ve kanamam da durdu. Iliski cok rahat oldu. Anladim yumurtladigimi. Adete olana kadar umut vardir tabi

Yaa acaba hangi şehirde yasiyon ne kadara çektirdin rahim filmini benden de istemisti dr de hiç bir fikrim yok

Hiç korkma canım, umutsuz olma. Ben inanıyorum kısa zamanda hamile olacaksın sen de En ümitsiz olduğum anda geldi minik mucizem benim senin de hakkında hayırlısı olsun en kısa sürede sen ve tüm isteyenlere tattırsın Rabbim inşallah

Amiin amiin inşallahhh peki sende hic gebe kalamicakmişsin gibi hissetmişmiydin bu surecte benm aklima bu ara hep bu geliyor

Kızlar Bat 15 Ekim . Dün ve önceki gün test yaptım çıkmadı. Ama kırmızılar da gelmiyor. ERken gebelik testi almam mantıksız mı yoksa almalı mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…