Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallahh . Allah hepimizin gonlune gore versinn o duyguyu tatdirsin bize ... Benim birde polikistik over var sıkıntı olmuyor degilmi hamilelikle bazisi korkutuyor o sıkıntı olmuyor gebe kalmana veya kalirsan sıkıntı yasatiyor diyorlar

22 sini bekleyecegim .. 3 sene oldu evleneli .. ilk defa boyle birsey geldi basima .. yerlesme kanamasi dedikleri seyi yasadim aradan bikac gun sonra beyaz kremsi bir akinti geldi onu da gordum ama o akintidan 4 5 gun once yapmistim idrar testini negatifti. Belim asiri agriyor yani ilk defa boyle sigaranin kokusu cok tuhaf geliyor ki kullananan biriyim normalde icemiuorum suan. Cok yakin bir arkadasim aynisi bende de oldu idrar teslerinde hic bir sekilde cikmamisti diyor.

canım hiç korkma bende de var pko. Ve 14 aylık bir oğlum var sadece gebe kalmak biraz zorlaşıyor okadar. Ben oğluma klomenle hamile kaldım tam 8 ay gittim geldim doktora. Şimdi gitmiyorum akışına bıraktık eşimle oğluma kardeş için

E canım gidip kan versen yerleşme sonrası kandada çıkıyor zaten kafanda kurman daha kötü strese sokuyor

Bende de var ama hamıle kalmakta sıkıntı yasamdm kotu dusunme bence stres en kotu sey

Kızlar benim çatlamam oldu

Eklentiler

• A998DC02-A7DC-4BFA-9C3A-72FA6AA7DC76.jpeg
    198,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben 14aydir bekliyorum pkosum baska bir sey yok ama hic gebe kalamadim 7ay gittim geldim hep klomen yumurta takibi vs olmadi.. hala bekliyorum tedaviyi biraktim 5-6klomene ragmen olmaynca umutlarimda gitgide sonuyor tabi..

Ben 14aydir bekliyorum pkosum baska bir sey yok ama hic gebe kalamadim 7ay gittim geldim hep klomen yumurta takibi vs olmadi.. hala bekliyorum tedaviyi biraktim 5-6klomene ragmen olmaynca umutlarimda gitgide sonuyor tabi..
Canım gönlünü ferah tut biliyorum çok zor daha vakti var demek ki. Hayırla gelsin minik mucizen inşallah

Canım gönlünü ferah tut biliyorum çok zor daha vakti var demek ki. Hayırla gelsin minik mucizen inşallah
Amh baktirdim 5 cikti hsg de suan iki tupumde acik sukurler olsun gecen ay baktirdim son olarak ikisine ikisi de iyi olunca bende vakti var demek ki diyip biraktim aslinda tedaviyi Allaha biraktim elimden geleni yaptigimi dusunuyorum ama bu ara karsima hep pkos olup tup bebek yaptiranlar cikiyor bende dogal yoldan gebe kalamiycam diye korkmaya başladim yasimda 25tup icin cok erken oldugunu dusunuyorum 2yil daha beklemeyi dusunuyorum

Kizlar adet geciktiyse yerlesme kanamasi gibi 1 2 gun acik sonra koyu kanama olduysa ve beyaz resmen krem gibi losyon bi akinti geldiyse bu da mi belirtidir? Akinti olmadan test yaptim negatif cikmisti ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…