Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oha mesir macunu mu önerdi doktor ciddi ciddi ben şok
Mesir macunu degil canim o kadarini ayirt edebiliyorum esimin hap turu ilaclara alerjisi oldugu icin dogal olarak bunu degerlendire bilirsiniz dedi hem ne var bunda sanki hayatinda buna benzer seyler kullanmadın

Rabbim acisini gostermesin.. Benimde adetim gecti once cok az lekelenemem oldu once acik sonra koyu renge donen 1 hafta sonra bembeyaz kremsi bir akinti geldi. Test yapmistim fakat akintidan once negatifti uzuldugum icin gidemiyoeum kan testi vermeye 3 senelik evliyim. Belim asiri derecede agriyor duzensiz adet olurum fakat boyle bel agrim olmazdi . ne dersiniz?

Cok mutlu oldum boyle seyleri okuyunca gozlerim doluyor. Allahim herkesin kalbine gore versinn canim

Kızlar günaydın
1.10 çatlatma iğnesi yapıldı 15.10 da beta hcg baktırdım 0,285 çıktı .adetime 5 gün var böyle olupta sonradan pozitife dönen var mı aranızda

Korkma ama adetin geceli ne kadar oldu

Hayırlısı olsun inşallah . Bence kan vermelisin. En azından kafan net olur. Bende de şöyle oluyor her ay adetim geçsin belirti yaşıyorum. Sonra test yapıp negatif görünce anında kırmızıları görüyorum. Bu defa da geçti günüm. Test yaptım 2 defa çıkmadı ama kırmızıları san görmedim kafamda deli sorular. Kan verip netleştirmek istiyorum. İnşallah hamilesinizdir İlk Bebek olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…