- 1 Ekim 2010
- 463
- 32
- 318
Mesir macunu degil canim o kadarini ayirt edebiliyorum esimin hap turu ilaclara alerjisi oldugu icin dogal olarak bunu degerlendire bilirsiniz dedi hem ne var bunda sanki hayatinda buna benzer seyler kullanmadınOha mesir macunu mu önerdi doktor ciddi ciddi ben şok
Hayırlı olsun canım tam gününde yatırdıysan normal benceKizlar merhaba bugun e devlete baktim şükür gördüm tahlil sonuçlarimi ama bthcg sonucu 109.7 iyimi bat günü bakildi kaç haftalik yada deger iyimi hic bir bilgim yok
Adet gunu bakilan deger cnm sagol canim darsii isteyenlerin basinaHayırlı olsun canım tam gününde yatırdıysan normal bence
Allah hayırlı ömür versin inşallahKizlar merhaba bugun e devlete baktim şükür gördüm tahlil sonuçlarimi ama bthcg sonucu 109.7 iyimi bat günü bakildi kaç haftalik yada deger iyimi hic bir bilgim yok
Merhaba kızlar adetim 4 gün geçti ve 4 gündür şiddetli bel ve kaşık ağrısı çekiyordum bu gece acile gittim dayanamadım test pozitif çıktı ama daha çok erkenmiş iki gün sonra tekrar yapacağım allah herkese bu mutlu haberi versin... belirtilerimden bahsetmek istiyorum çünkü hepimiz her ay kendimizi dinliyoruz benim akıntım çok az oldu ve süt renginde adet olacağım sandım o şekilde ağrılarım oldu gece sancıdan uyuyamadım göğüslerim her ay normal adette nasıl acır aynen öyle oldu umarım tüm belirtilerinizin sonuçlarını güzel alırsınız
Korkma ama adetin geceli ne kadar olduRabbim acisini gostermesin.. Benimde adetim gecti once cok az lekelenemem oldu once acik sonra koyu renge donen 1 hafta sonra bembeyaz kremsi bir akinti geldi. Test yapmistim fakat akintidan once negatifti uzuldugum icin gidemiyoeum kan testi vermeye 3 senelik evliyim. Belim asiri derecede agriyor duzensiz adet olurum fakat boyle bel agrim olmazdi . ne dersiniz?
Kız ben SANa niye korkma yazmışımKorkma ama adetin geceli ne kadar oldu
Kız ben SANa niye korkma yazmışımkafa gitti dün pikten sonra
Valla benim gelmedi daha =)
Senin herhangi bi belirtin filan olursa hemen yaz bana lütfen bak aynıyız
Bu ay hiç belirti aramayacağım kendimde öyle karar verdim ama çok ekstrem bişey olursa söz yazacağımSenin herhangi bi belirtin filan olursa hemen yaz bana lütfen bak aynıyız
Hayırlı olsun inşallah Çok sevindimKizlar merhaba bugun e devlete baktim şükür gördüm tahlil sonuçlarimi ama bthcg sonucu 109.7 iyimi bat günü bakildi kaç haftalik yada deger iyimi hic bir bilgim yok
Hayırlısı olsun inşallah . Bence kan vermelisin. En azından kafan net olur. Bende de şöyle oluyor her ay adetim geçsin belirti yaşıyorum. Sonra test yapıp negatif görünce anında kırmızıları görüyorum. Bu defa da geçti günüm. Test yaptım 2 defa çıkmadı ama kırmızıları san görmedimRabbim acisini gostermesin.. Benimde adetim gecti once cok az lekelenemem oldu once acik sonra koyu renge donen 1 hafta sonra bembeyaz kremsi bir akinti geldi. Test yapmistim fakat akintidan once negatifti uzuldugum icin gidemiyoeum kan testi vermeye 3 senelik evliyim. Belim asiri derecede agriyor duzensiz adet olurum fakat boyle bel agrim olmazdi . ne dersiniz?
Ben karar aldım nolursa oldun 31 ekime kadar asla test yapmayacağım gerekirse1 kasımda yapıcamBu ay hiç belirti aramayacağım kendimde öyle karar verdim ama çok ekstrem bişey olursa söz yazacağım❤ seni de merakla takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?