Kız pozisyona bakmıyo o vakti gelince oluyoYa çok sevindim peki ilişkiden sonra uyguladığın birsey var mı yatış pozisyon filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız pozisyona bakmıyo o vakti gelince oluyoYa çok sevindim peki ilişkiden sonra uyguladığın birsey var mı yatış pozisyon filan
Ay napıyım bnde birinden birsey öğrenir miyim diye ortalıkta geziyorumKız pozisyona bakmıyo o vakti gelince oluyo
Ay napıyım bnde birinden birsey öğrenir miyim diye ortalıkta geziyorum
Adama şimdi bi kahve içirdim kuru yemiş verdim yiyo
Ben saksir otu macunu yedirdim bu ayAdama şimdi bi kahve içirdim kuru yemiş verdim yiyo
Yemez öyle bilmediği şeyleri kahveyi de hiç sevmez ben ısrar edince dayanamadı garibimBen saksir otu macunu yedirdim bu ay
Ama dr tavsiye etti bize ateşli geceler için Iyi geliyormuş gerçektende geliyoYemez öyle bilmediği şeyleri kahveyi de hiç sevmez ben ısrar edince dayanamadı garibim
Ay o zaman olmazsa ki Allah korusun gelecek ay deniyimAma dr tavsiye etti bize ateşli geceler için Iyi geliyormuş gerçektende geliyo
Hayırlı olsun canm allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşAllah razi olsun cnm darisi sizlerin basina kan verdim kanda cikti daha kucuk dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim cunku daha bugun 2. Gun adetimin daha kuçukmuş 10 gun sonra gidince goruruz insallah
Kan testi baktıramadan regl oldum ümitler kasımaBeş gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı regl belirtilerimin hepsi var maalesef . Regl olurum her an bekliyorum
Canım Allah ne verdiyse Doğaçlama takılıcam öyle zamanında amuda bile kalktımYa çok sevindim peki ilişkiden sonra uyguladığın birsey var mı yatış pozisyon filan
Bende pekmezini kuruyemişini yedirdim kahve istemiyormuş beyefendi bu ay olmazsa senin yüzünden diye azar yedi bide az önce ah biz kadınlarAdama şimdi bi kahve içirdim kuru yemiş verdim yiyo
Onlarada çok zor ya baskı hissedip bi de tribimizi çekiyorlar gel birbirimize söz verelim seninleCanım Allah ne verdiyse Doğaçlama takılıcam öyle zamanında amuda bile kalktım
Bende pekmezini kuruyemişini yedirdim kahve istemiyormuş beyefendi bu ay olmazsa senin yüzünden diye azar yedi bide az önce ah biz kadınlar
Bitter çikolata der susarımAdama şimdi bi kahve içirdim kuru yemiş verdim yiyo
Ay çok üst üste olur onu da yarın yediriyim valla yoksa küser filan tam yumurtlama günüm Allah korusunBitter çikolata der susarım
Oha mesir macunu mu önerdi doktor ciddi ciddi ben şokBen saksir otu macunu yedirdim bu ay
Sperm kalitesini arttırıyor türk kahvesi ve bitter çikolata keyif yapalim hayatim de yedirAy çok üst üste olur onu da yarın yediriyim valla yoksa küser filan tam yumurtlama günüm Allah korusun
Merhaba ben hala kırmızıları görmedim bugün testi yap yaptım çıkmadı
Yemez yumurtladın sen bugün diyo hayır ne alakası var dediydim ilk defa isteklisin diyoSperm kalitesini arttırıyor türk kahvesi ve bitter çikolata keyif yapalim hayatim de yedir
Gozunu aydin .. hayırlısiyla alirsiniz insallah kucaginiza..Kizlar merhaba bugun e devlete baktim şükür gördüm tahlil sonuçlarimi ama bthcg sonucu 109.7 iyimi bat günü bakildi kaç haftalik yada deger iyimi hic bir bilgim yok