• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yarın bat im
Bi iki gündür belim ve kasıklarımda hissedilir bi ağrı var
Dünde regl oldum diye tuvalete koştum, yoğun bi şeffaf akıntı gelmiş hafif içerisinde kan pıhtısı var gibiydi
Son zamanları çok iyi değerlendiremedik ama yinede bakalım bekliyorum heyecanla 🙏

Kızlar pik mi

Eklentiler

• CA8A334C-D577-4290-BEDD-F6384053EC18.jpeg
    CA8A334C-D577-4290-BEDD-F6384053EC18.jpeg
    240,5 KB · Görüntüleme: 39
  • DDB1C421-D343-4719-A485-D1715E4EF1EF.jpeg
    DDB1C421-D343-4719-A485-D1715E4EF1EF.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşım şimdi mesajını görünce kafam karıştı kabızlıkta mı gebelik belirtisi olarak geçiyor? Bende bi kaç gündür öyleyim ama ovulasyon testimde hiç yumurtlama görmedim... Kafamı karıştırdın şimdi :KK12:
Bazıları gebelikte kabızlıkta oluyor diyor canım bende anlamadım bu ay ama mide sıkıntısı baya çektim kasıklarım ve belimde çok ağrıyo bu ay göğüslerimde yeni yeni şişmeye başladı bata 10 gün kaldı güzel haberler almamız dileğimle🤲🏻🤲🏻

Bazıları gebelikte kabızlıkta oluyor diyor canım bende anlamadım bu ay ama mide sıkıntısı baya çektim kasıklarım ve belimde çok ağrıyo bu ay göğüslerimde yeni yeni şişmeye başladı bata 10 gün kaldı güzel haberler almamız dileğimle🤲🏻🤲🏻
Amiin canim

Yumurtlama tarihim 11 ekimdi banada öyle geliyor hamilelik bu kadar hızlı etki etmez diye düşünüyorum eltiminde mide ile ilgili sıkıntıları hemen başlamış bebek yerleşir yerleşmez öyle demişti ama bebekten demem için adetimin gecikmesini bekliyorum allahın taktiri diyelim bide kabızlıkta oldu yani vücudum bir değişik anlayamadım🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Bence ağrının sebebi döllenme olabilir, ancak mide bulantin ya psikolojik ya da usutmenle ilgilidir.

Back