İnş güzel haberler alırız hepinizden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş güzel haberler alırız hepinizden
Malesef dün akşam kırmızıyı gördüm
Maleswf dün akşam kırmızıyı gördüm (
Hadi hayırlısıBenimde 28 ekim Hayırlısı olsun inşallah
Normal tabiki canım bir dahaki gittiğinde görürsünKizlar gunaydin simdi hastaneye gittim daha kese olusmamis kan verdim sonuc ogleden sonra cikacak boyle olan varmi ya normal mi kese daha olusmamasi
Bu ayda hamile kalamayan arkadaşlar @kizinbiri9 sutlaacc @Seda5565 @Hicranii @Eliff456 @Hafize2511
@eylulyorgunu
önümüzdeki aylar için @ManyakPrenses in Açtığı Temmuz ayı itibari ile hamile kalmayı planlayanlar topiğine gelebilirsiniz kasım veya aralık topiği yok
Allah razi olsun cnm darisi sizlerin basina kan verdim kanda cikti daha kucuk dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim cunku daha bugun 2. Gun adetimin daha kuçukmuş 10 gun sonra gidince goruruz insallahNormal tabiki canım bir dahaki gittiğinde görürsün ☺
İnşallah canım daha küçüktür ,amin darısı bizeAllah razi olsun cnm darisi sizlerin basina kan verdim kanda cikti daha kucuk dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim cunku daha bugun 2. Gun adetimin daha kuçukmuş 10 gun sonra gidince goruruz insallah
Bazıları gebelikte kabızlıkta oluyor diyor canım bende anlamadım bu ay ama mide sıkıntısı baya çektim kasıklarım ve belimde çok ağrıyo bu ay göğüslerimde yeni yeni şişmeye başladı bata 10 gün kaldı güzel haberler almamız dileğimleArkadaşım şimdi mesajını görünce kafam karıştı kabızlıkta mı gebelik belirtisi olarak geçiyor? Bende bi kaç gündür öyleyim ama ovulasyon testimde hiç yumurtlama görmedim... Kafamı karıştırdın şimdi
Amiin canimBazıları gebelikte kabızlıkta oluyor diyor canım bende anlamadım bu ay ama mide sıkıntısı baya çektim kasıklarım ve belimde çok ağrıyo bu ay göğüslerimde yeni yeni şişmeye başladı bata 10 gün kaldı güzel haberler almamız dileğimle
PikKızlar pik mi
Bence ağrının sebebi döllenme olabilir, ancak mide bulantin ya psikolojik ya da usutmenle ilgilidir.Yumurtlama tarihim 11 ekimdi banada öyle geliyor hamilelik bu kadar hızlı etki etmez diye düşünüyorum eltiminde mide ile ilgili sıkıntıları hemen başlamış bebek yerleşir yerleşmez öyle demişti ama bebekten demem için adetimin gecikmesini bekliyorum allahın taktiri diyelim bide kabızlıkta oldu yani vücudum bir değişik anlayamadım
Oyle olmaai lazim ins olmazsinSağol kuzum şimdi bn 14. Gün mü adet olcam
Canım bugün bende pik baktım batdaşız aynı tarihte bekliyoruz inşallah olmayızKızlar pik mi
Hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın sağ salimAllah razi olsun cnm darisi sizlerin basina kan verdim kanda cikti daha kucuk dedi 10 gun sonra gel keseye bakalim cunku daha bugun 2. Gun adetimin daha kuçukmuş 10 gun sonra gidince goruruz insallah
Ya çok sevindim peki ilişkiden sonra uyguladığın birsey var mı yatış pozisyon filanCanım bugün bende pik baktım batdaşız aynı tarihte bekliyoruz inşallah olmayız