Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın tekrar yap bence sabah ilk idrarınla benim bat 25 ekim ama 3 gündür çok midem bulanıyor ve kasıklarım belim ağrıyor belirtiler icin erken ama hastaneyede gittim herhangi bir hastalığım yok psikolojik olduğunu da sanmıyorum dün midem perişan etti tüm günümü benim gibi adetine 10 gün varken belirtileri hisseden oldumu acaba cevaplarsanız sevinirim yeniyim kadınlar kulübünde

Benım de 28 ekım kasıklarımda agrı var ve belımde agrıyor ama umutlanmak ıstemıyorum belkıde usutmusumdur

Beni de ekler misiniz bat 17.10

Benım de 28 ekım kasıklarımda agrı var ve belımde agrıyor ama umutlanmak ıstemıyorum belkıde usutmusumdur
Bende öyle umutlarımın boşa gitmesinden cok korkuyorum umarım güzel haberler alırız Bir an önce gelsin şu bat sonucları görelim

Gebelik varsa bile mide bulantinla bir ilgisi olamaz şimdiden, yumurtlama tarihin ne zamandi

Gebelik varsa bile mide bulantinla bir ilgisi olamaz şimdiden, yumurtlama tarihin ne zamandi
Yumurtlama tarihim 11 ekimdi banada öyle geliyor hamilelik bu kadar hızlı etki etmez diye düşünüyorum eltiminde mide ile ilgili sıkıntıları hemen başlamış bebek yerleşir yerleşmez öyle demişti ama bebekten demem için adetimin gecikmesini bekliyorum allahın taktiri diyelim bide kabızlıkta oldu yani vücudum bir değişik anlayamadım

28
28 ekim ekler mısınız

28 ekim eklermisiniz

Arkadaşım şimdi mesajını görünce kafam karıştı kabızlıkta mı gebelik belirtisi olarak geçiyor? Bende bi kaç gündür öyleyim ama ovulasyon testimde hiç yumurtlama görmedim... Kafamı karıştırdın şimdi

Hala regl olmadım iki gün geçti dün gebelik testi yaptım negatif yarına kadar olmazsam kan vereceğim en son hayırlısı inşallah
Gebelik belirtin var mı canım? Bu dönem herkesin döngüsü değişti, mevsim değişiminden kaynaklı. Bi kaç gün daha bekle istersen

Gebelik belirtin var mı canım? Bu dönem herkesin döngüsü değişti, mevsim değişiminden kaynaklı. Bi kaç gün daha bekle istersen
Aslında var gibi vücut ısım hep 37 lerde sol kaşık ağrım var bel sırt ağrısı kızımda beş haftalık hamileyken bile çok inci ikinci çizgi çıkmıştı acabalarla dolu kafam karmakarışığım kızım 11 yaşında yaşım 36 umarım olur rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…