• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben adet bitiminin ertesi günü ilişkiye girmiştim. Tek seferlik ilişkide kaldım. Planlı gebelik değildi o yüzden biliyorum. sonraki adetim 1 hafta geçince öğrendim ama kesesi bile yoktu o dönem betahcg düşüktü
Çok teşeklür ederim cevabınız için inşallah öyledir.

Kızlar birsey soracam bn ovülasyon testi kullanıyorum ama daha çatlama olmadı bugün biraz hatta çok hafif kasıklarımda ağrı hissettim küçük sancılar adetim biteli 10 gün oldu şimdi lavobayo gittim kan gördüm 3 4 damla sildikçe geldi bu ne olabilir yerleşme kanaması desem değil çünkü yumurtam çatlamadı

Kızlar birsey soracam bn ovülasyon testi kullanıyorum ama daha çatlama olmadı bugün biraz hatta çok hafif kasıklarımda ağrı hissettim küçük sancılar adetim biteli 10 gün oldu şimdi lavobayo gittim kan gördüm 3 4 damla sildikçe geldi bu ne olabilir yerleşme kanaması desem değil çünkü yumurtam çatlamadı
Yani bazi kisiler yumrtlama döneminde yaşadıklarını duydum ama kesin bir bilgi veremem tabi adetin biteli on gun olduysa ortalama yumrtlama günlerindesin duzenli ise adetiniz

Daha çatlamaya var yani

Eklentiler

• 9EE64719-2D6A-4A74-AB4B-3D40E30CC0B9.jpeg
    9EE64719-2D6A-4A74-AB4B-3D40E30CC0B9.jpeg
    112,5 KB · Görüntüleme: 35
Düzenli değil ama daha testim koyulaşmadı bile
Ayrica bn de ovulasyon ile hamile kaldm ve koyu cizgiyi gordgm gun brktm degeelendrmeyi ama hamileydim ve onceden kaldigimida anladm oyuzdn değerlendirmeyi birakmistim yani sdce o gun degil bu bnm fikrim tbi tibbi kesinligi yok

Ayrica bn de ovulasyon ile hamile kaldm ve koyu cizgiyi gordgm gun brktm degeelendrmeyi ama hamileydim ve onceden kaldigimida anladm oyuzdn değerlendirmeyi birakmistim yani sdce o gun degil bu bnm fikrim tbi tibbi kesinligi yok
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ne zaman test yaptın

Bir iki gune catlick gbi bu gnleri degerlendirin gun asiri koyu cizgi gununude mtlaka degerlendirin ama ikinci cizgi ilki gibi koyu ckmazdi hc bnde ona da dikkt edin kacirmayin gununuzu
Ya Bende ondan korkuyorum ya o günü kaçırırsam diye

Bende eylul ayi klomen kullananlardan geliyorum. Bakalim nolacak🥰🥰🥰

3 kez yumurtladım bat 22 23 eylul görünüyor. 😇

Kızlar selam. iki gündür adetim gecikti ama olacakmışım gibi de bir haller var akıntım var. test tek çizgi çıkıyor. ama diğer yandan da 26 eylüldü kaza ilişki tarihi :) henuz gebelik hazırlıgımız yok yani. bilemedim ne yapsam olmuş mudur sizce?

Kizlar gunaydin simdi hastaneye gittim daha kese olusmamis kan verdim sonuc ogleden sonra cikacak boyle olan varmi ya normal mi kese daha olusmamasi

Back