Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Belirtin neydi?
Allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin ama kan testi yapmadan inanmicam heralde belirtim adetime tam 1 hafta kala kasik agrisi kasikta batma bel agrisi gogus uclarim kac gundur agriyor oyle cnm akintida islaklik hissediyorum oyle

Allah razi olsun rabbim sizede nasip etsin ama kan testi yapmadan inanmicam heralde belirtim adetime tam 1 hafta kala kasik agrisi kasikta batma bel agrisi gogus uclarim kac gundur agriyor oyle cnm akintida islaklik hissediyorum oyle
Gayet net çıkmış silik değil geçince kan verin biliyorum sabır lazım ama elinizden geldiğince sabredin. Cevap için teşekkürler

Benim bu ay tutmadi galiba regli oncesi karnimda hep bi hareketlilik olur yine var offffffff

Polikistik varsa evet kilo etklior bnde de yeni cikti pco ck lazmdi :)))
Soğan kürü çok etkili geçen ay soğan kürü uygulamıştım bende de pco var ama hamileyim tabiki Rabbim diledi
Kan testi yaptınız mı geç döllenme olabilir ? İlk oğlumda öyle olmuştu benim.

Gözünüz aydın

Konu sahibi beni de eklermisin☺ bat bugündü. Kasıma kaldım ben bat:8 kasım
Çok teşekkür ederim

benim bat 28 ekim .. çok az kaldı burayı da yeni gördüm.. beni de ekler misiniz?

Kızlar benim tahmini yumurtlama günü sonrasında başlayan sağ kasığımda hafif batma ve bu ağrılı hissin sağ bacağıma yayılması var. Çok değil ağrı ama ne regl belirtisi için ne de hamilelik belirtisi için çok erken. Herhangi bir başka sorunum olabilir mi acaba yaşayan varmı. 5 gündür ara ara oluyor. İlk gün gaz zannettim ancak geçmedi. Hiç enfeksiyon falan da yaşamadım şu yaşıma kadar.

Yerleşme ağrısı olabilir ilk gebeliğimde yaşamıştım.

Canım eylül ayı klomen başladık beklediğim adet tarihim yumurta takibi için ekim 1 de kontrole çagırdı 2 yumurta gelişmiş gün aşırı ilişki demişti bizde denedik bakalım 11 eylüldü ama daha gelen bişey yok sadece ara ara adet olacakmışım gibi oluyor ve geçiyor çarşamba kontrolüm var

Bat 8 ekimdi iki kere evde test yaptım negatif ama mide bulantılarım artıyor, stresten de olabilir diye düşünüyorum. Yumurtladığımdan ve çatladığından eminim ovulasyon takibi yaptım ama gebelik olsaydı da 4. Gün çıkmaz mıydı? Sabah idrarı ile yapmadım bu arada testleri aranızda böyle olup sonradan hamile olduğunu öğrenen oldu mu?

Çok belirgin çıkmış e o zaman hayırlı olsun diyorum ve sizi hamile olarak güncelliyorum

Ya inşallah öyledir ama bu ay pek ümitli değildim.Yumurtlamanın hemen ertesi günü mü başlamıştı.
Ben adet bitiminin ertesi günü ilişkiye girmiştim. Tek seferlik ilişkide kaldım. Planlı gebelik değildi o yüzden biliyorum. sonraki adetim 1 hafta geçince öğrendim ama kesesi bile yoktu o dönem betahcg düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…