Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar reglime daha 5 gün var yaklaşık 5 gündür çok siddetli kasık ağrılarım var aslında test yapmak için çok erken ama az önce şüphelenip test yaptım silik ikinci çizgi çıktı yaklaşık 3 dk sonra çıktı

Eklentiler

• IMG_20201012_151443.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 92
Yaa super keske bendede oolsa

Kızlar selam regl bittikten 2 gün sonra yumurtlama yaşayan oldu mu hiç aranızda? Testimi ekliyorum. Reglim normalde düzenlidir ve yumurtlamam takvime göre gider

Eklentiler

• IMG_20201011_175031.jpg
    99,6 KB · Görüntüleme: 91
Bat :3 Ekim beni de ekler misiniz hamileyim

Kızlar selam regl bittikten 2 gün sonra yumurtlama yaşayan oldu mu hiç aranızda? Testimi ekliyorum. Reglim normalde düzenlidir ve yumurtlamam takvime göre gider
Bi keresinde yaşadım çok normal. Hormonlar değişebiliyor her ay ayni döngüde ilerlemiyor değerlendir işte çok güzel bir fırsat

Bat :3 Ekim beni de ekler misiniz hamileyim
Merhaba Topiğimiz sadece adet dönemi takibi yapmak için ileriki adet dönemlerini (bat) eklediğimiz bir topic tir. Zaten hamile kaldığınız için dilerseniz hamilelik konularını takip edebilirsiniz. Uzun ömürlü hayırlı bir evlat diliyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…