- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
Çok teşeklür ederim cevabınız için inşallah öyledir.Ben adet bitiminin ertesi günü ilişkiye girmiştim. Tek seferlik ilişkide kaldım. Planlı gebelik değildi o yüzden biliyorum. sonraki adetim 1 hafta geçince öğrendim ama kesesi bile yoktu o dönem betahcg düşüktü
Allahim bağışlasın insaallah bu adetmden snra bende kullanacagm sogan kuru nimet daha once kistm icin kullandm hemen gecirdi sukur saol cnmSoğan kürü çok etkili geçen ay soğan kürü uygulamıştım bende de pco var ama hamileyim tabiki Rabbim diledi
Çok teşekkür ederim
Bende adet olursam baslicam sogan kuruneAllahim bağışlasın insaallah bu adetmden snra bende kullanacagm sogan kuru nimet daha once kistm icin kullandm hemen gecirdi sukur saol cnm
Aminnn evet ya gerçekten çok etkili Allaha hamd olsun. Rabbim isteyenlere hayırlısı ile nasip etsinAllahim bağışlasın insaallah bu adetmden snra bende kullanacagm sogan kuru nimet daha once kistm icin kullandm hemen gecirdi sukur saol cnm
Evet bende cunkku inaniorm dogal antibiyotik Rabbim hicbirsyei olesine yaratmamis ben ilaclrdan cok dogal seylerin faydasini gordum sukurBende adet olursam baslicam sogan kurune
Yani bazi kisiler yumrtlama döneminde yaşadıklarını duydum ama kesin bir bilgi veremem tabi adetin biteli on gun olduysa ortalama yumrtlama günlerindesin duzenli ise adetinizKızlar birsey soracam bn ovülasyon testi kullanıyorum ama daha çatlama olmadı bugün biraz hatta çok hafif kasıklarımda ağrı hissettim küçük sancılar adetim biteli 10 gün oldu şimdi lavobayo gittim kan gördüm 3 4 damla sildikçe geldi bu ne olabilir yerleşme kanaması desem değil çünkü yumurtam çatlamadı
Düzenli değil ama daha testim koyulaşmadı bileYani bazi kisiler yumrtlama döneminde yaşadıklarını duydum ama kesin bir bilgi veremem tabi adetin biteli on gun olduysa ortalama yumrtlama günlerindesin duzenli ise adetiniz
Yumrtlama donemn catlamadn 3,5 gun once baslar catlar uc gnde ozmn onemlidir yani ole sdce birgunde hamilelk olmuor ole olsa hamilelk cok zor olrdu :))Düzenli değil ama daha testim koyulaşmadı bile
Anladım kuzumYumrtlama donemn catlamadn 3,5 gun once baslar catlar uc gnde ozmn onemlidir yani ole sdce birgunde hamilelk olmuor ole olsa hamilelk cok zor olrdu :))
Ayrica bn de ovulasyon ile hamile kaldm ve koyu cizgiyi gordgm gun brktm degeelendrmeyi ama hamileydim ve onceden kaldigimida anladm oyuzdn değerlendirmeyi birakmistim yani sdce o gun degil bu bnm fikrim tbi tibbi kesinligi yokDüzenli değil ama daha testim koyulaşmadı bile
Bir iki gune catlick gbi bu gnleri degerlendirin gun asiri koyu cizgi gununude mtlaka degerlendirin ama ikinci cizgi ilki gibi koyu ckmazdi hc bnde ona da dikkt edin kacirmayin gununuzuDaha çatlamaya var yani
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır peki sen nasıl öğrendin hamileliğini ne zaman test yaptınAyrica bn de ovulasyon ile hamile kaldm ve koyu cizgiyi gordgm gun brktm degeelendrmeyi ama hamileydim ve onceden kaldigimida anladm oyuzdn değerlendirmeyi birakmistim yani sdce o gun degil bu bnm fikrim tbi tibbi kesinligi yok
Ya Bende ondan korkuyorum ya o günü kaçırırsam diyeBir iki gune catlick gbi bu gnleri degerlendirin gun asiri koyu cizgi gununude mtlaka degerlendirin ama ikinci cizgi ilki gibi koyu ckmazdi hc bnde ona da dikkt edin kacirmayin gununuzu
Benim şuan 2 gündür gecikmede ama test de negatif. bakalım :)11.10- @eczhnm
11.10- @Rosang
11.10- @sinemimsi35
11.10- @kizinbiri9
11.10- @Germanteacher
11. 10- @Duruuu
11.10- @Asrindeniz123
11.10- M merimer54
Günaydın kızlar bat geldi durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?