Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kizlar adete var daha ama karnimda bi agri nedendir acaba adet agrisi gibi sanki ne biliyim ama 9 gun var

Ya kizlar adete var daha ama karnimda bi agri nedendir acaba adet agrisi gibi sanki ne biliyim ama 9 gun var
Aynen bendede erkenden basladi supheli gnlerden uc gun sonra flan hala da devm edior ama test yptm cikmadi adetime de 6 gun flan vr tam tarhm belli deil
Baska belrtinz vr Mİ

Aynen bendede erkenden basladi supheli gnlerden uc gun sonra flan hala da devm edior ama test yptm cikmadi adetime de 6 gun flan vr tam tarhm belli deil
Baska belrtinz vr Mİ
Hayir yok daha cok var ama olsa bile simdiden belirti olmazdi diye dusunuyorum

Hayir yok daha cok var ama olsa bile simdiden belirti olmazdi diye dusunuyorum
Bende Ole dusunuorm ama yinede bu karin agrisi kafmi ck karistirio birde bnm asiri belim agriyo yani bilemedm garip biseyler vr ama hamilelk deilsede baska bsey anlam veremedm

Bende Ole dusunuorm ama yinede bu karin agrisi kafmi ck karistirio birde bnm asiri belim agriyo yani bilemedm garip biseyler vr ama hamilelk deilsede baska bsey anlam veremedm
Aynennn umudum kirildi biraz ama adet gunum olsa aha dicem adet oluyom ama...

Şimdi test yaptım.bende normalden 6 gün gecikti negatif başka bir sorun var demekki
Kan testi yaptınız mı geç döllenme olabilir ? İlk oğlumda öyle olmuştu benim.
Günaydın bugünnn kan sonucumu aldım pozitif hamileyim Rabbim dileyen herkese nasip etsin
Gözünüz aydın

Konu sahibi beni de eklermisin bat bugündü. Kasıma kaldım ben bat:8 kasım

Aynennn umudum kirildi biraz ama adet gunum olsa aha dicem adet oluyom ama...
Bende ayni adete yakn olsm kesn adetm geldi gelior derdimki hala da bekliorm dha ck olmasina ragmen
Ama umudunuz kirilmasn karni agriyan hamileleri okudum brda oyuzdn test yaptm ama cikmadi insaallah erken yapmsmdr :)))

Merhaba bat 15 ekim test yapsam çıkarmı 2 ekim ilişki oldu erken mi acaba

bat 24 ekim. beni de ekler misin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…