Amiin inşallahhİnşallah canım isteyen herkes için dua ediyorum geçen yol düşük yaptım 1 yıldır herşeyi denedik olmadı ili defa klomen tedavisi bile gördüm hep olumsuzdu artık tam yorulmuştum bırakmıştım Allah. nasip etti herkesten okudum burada düşünmeyince oluyor diye çok doğruymuş azıcık salmak gerekiyormuş inşallah şeninde güzel haberlerini alalım ☺
Canim 1 gun kala tam Iki cizgi cikardi adet olmasiysan baska mârlănie testinden al bak . Rabbim isteyen herkeese nasib etsin InsallahKızlar merhaba adetime 1gün kaldı sabah test yaptım 2.silik çizgi hemen belirdii bi bakar mısınız
İnşallah dua edeceğimAmiin inşallahhbende gecen ay tedaviyi biraktim canm eylulde de hsg cekildim bekliyorum bakalim bel agrim gogus agrim var hayirlisi
Canm ben ilce acilde calisiyorum bakilmiyor mesela hasta kotuyse tedavi uygulanicaksa suphesi varsa bakiliyor ama hususi baktirmaya gelene drlar bakmiyor maalesef ama orda farklidir belkiKızlar bişey sormak istiyorum eğitim ve arastırma hastanesinde acilde beta hcg bakarlarmı haftasonu bilginiz varmı yada yaptıran
Teşekkür ederm canım yani sadece özele gidip baktırabilirim kendim istersemCanm ben ilce acilde calisiyorum bakilmiyor mesela hasta kotuyse tedavi uygulanicaksa suphesi varsa bakiliyor ama hususi baktirmaya gelene drlar bakmiyor maalesef ama orda farklidir belki
Canm doktora gore degişir ama cogu bakma taraftari degil istersen universite acili ara sor direk bilgi verirler telefondan ona gore ozele gidersin direkTeşekkür ederm canım yani sadece özele gidip baktırabilirim kendim istersem
Doğru diyosun aramak aklıma gelmemişti hiç teşekkürlerCanm doktora gore degişir ama cogu bakma taraftari degil istersen universite acili ara sor direk bilgi verirler telefondan ona gore ozele gidersin direk
Az önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı hamile değilimDoğru diyosun aramak aklıma gelmemişti hiç teşekkürler ☺
Yapıyorlarmıs canm gelip triajda doktorla konusuyorsunuz kayıt oluşturup yatırabilirsiniz dedi gidip bakacaz artıkCanm doktora gore degişir ama cogu bakma taraftari degil istersen universite acili ara sor direk bilgi verirler telefondan ona gore ozele gidersin direk
Sıkma canını bende cok ümitli değilim sadece kesinleştirmek istiyorum olmadıgını en azından adet söktürücü alırım diye gelecek aya insallah Allah bizlere nasip ederAz önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı hamile değilim
Amin inşallah rabbim hayırlısımı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınSıkma canını bende cok ümitli değilim sadece kesinleştirmek istiyorum olmadıgını en azından adet söktürücü alırım diye gelecek aya insallah Allah bizlere nasip ederGec olsun ama saglıklı olsun o acıdan düşün ben iki kere kürtaj oldum henüz kalp atışı bile duyamamıstım
Bende vericem ama cok korkuyorum hayirlisi olsun sizin icindeAz önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı hamile değilim
Amin canımAmin inşallah rabbim hayırlısımı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayirli haberlerini bekliyoruzYapıyorlarmıs canm gelip triajda doktorla konusuyorsunuz kayıt oluşturup yatırabilirsiniz dedi gidip bakacaz artık
AminBende vericem ama cok korkuyorum hayirlisi olsun sizin icinde
Senin içinde canım çok ümitli değilim ama insan istiyor herşeye ragmenHayirli haberlerini bekliyoruz
O istemek gitmesin canm icimzden zaten umut olmazsa hicbsey olmaz bigun hepimiz bebegimizi kucagimiza alicaz Allahn iznyleSenin içinde canım çok ümitli değilim ama insan istiyor herşeye ragmen
Haklısın canım sen ne zaman vermeyi düsünüyorsun kanO istemek gitmesin canm icimzden zaten umut olmazsa hicbsey olmaz bigun hepimiz bebegimizi kucagimiza alicaz Allahn iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?