Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin inşallahhbende gecen ay tedaviyi biraktim canm eylulde de hsg cekildim bekliyorum bakalim bel agrim gogus agrim var hayirlisi

Kızlar bişey sormak istiyorum eğitim ve arastırma hastanesinde acilde beta hcg bakarlarmı haftasonu bilginiz varmı yada yaptıran

Kızlar bişey sormak istiyorum eğitim ve arastırma hastanesinde acilde beta hcg bakarlarmı haftasonu bilginiz varmı yada yaptıran
Canm ben ilce acilde calisiyorum bakilmiyor mesela hasta kotuyse tedavi uygulanicaksa suphesi varsa bakiliyor ama hususi baktirmaya gelene drlar bakmiyor maalesef ama orda farklidir belki

Canm ben ilce acilde calisiyorum bakilmiyor mesela hasta kotuyse tedavi uygulanicaksa suphesi varsa bakiliyor ama hususi baktirmaya gelene drlar bakmiyor maalesef ama orda farklidir belki
Teşekkür ederm canım yani sadece özele gidip baktırabilirim kendim istersem

Teşekkür ederm canım yani sadece özele gidip baktırabilirim kendim istersem
Canm doktora gore degişir ama cogu bakma taraftari degil istersen universite acili ara sor direk bilgi verirler telefondan ona gore ozele gidersin direk

Canm doktora gore degişir ama cogu bakma taraftari degil istersen universite acili ara sor direk bilgi verirler telefondan ona gore ozele gidersin direk
Yapıyorlarmıs canm gelip triajda doktorla konusuyorsunuz kayıt oluşturup yatırabilirsiniz dedi gidip bakacaz artık

Az önce kan testi yaptırdım 1.2 çıktı hamile değilim
Sıkma canını bende cok ümitli değilim sadece kesinleştirmek istiyorum olmadıgını en azından adet söktürücü alırım diye gelecek aya insallah Allah bizlere nasip eder Gec olsun ama saglıklı olsun o acıdan düşün ben iki kere kürtaj oldum henüz kalp atışı bile duyamamıstım

Amin inşallah rabbim hayırlısımı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…