Kaç gün gecmişti sizin acaba ve kan değeriniz kaç cıktıBENDe yaşadım dediklerini evde testte çıkmadı kanda çıktı hala bel ağrım var geceleri uyuyamadım
kaç gününüCanım evde test yaptım negatif çıktı çok erken olduğu için testte çıkmayabiliyor
bende test yaptım dün bile negatifti bugun 3 gündür geciktim hala adet belirtim yok sadece belim cok agrıyor anlamadım ya senin kaç günün gecmişti ve betan kactı canmBENDe yaşadım dediklerini evde testte çıkmadı kanda çıktı hala bel ağrım var geceleri uyuyamadım
çok korkuyorum ya anstezi bebege zarar verdiyse diye yada kimyasal gebelikmi acaba eylulun 30 cikmadi kanda ekimin 3 gibi adt olmam gerekirdi olmadm bende iki uc gun bekleyip test yaptm ikiside pozitif cikti hem cok heycanliym hemde bi korku ne bilim arayada hafta snu girdi gidemedm dktoraGeç döllenme olmus olabilir hayırlı olsun gebeligin canımmm
8di 4 gün geçmişti 2 gün sonra tekrar test yapılacakKaç gün gecmişti sizin acaba ve kan değeriniz kaç cıktı
kaç gününü
bende test yaptım dün bile negatifti bugun 3 gündür geciktim hala adet belirtim yok sadece belim cok agrıyor anlamadım ya senin kaç günün gecmişti ve betan kactı canm
Yumurtlama tarihini biliyormusun yani takip ediyormuydun bende bi umutlandım simdi ya8
8di 4 gün geçmişti 2 gün sonra tekrar test yapılacak
Yok hiç takip etmedim düzenli ilişkiye girdik sadece 2 günde birYumurtlama tarihini biliyormusun yani takip ediyormuydun bende bi umutlandım simdi ya ☺
Aynen öyle yapacam canımBi kaç gün daha bekle direk kan testi yaptır bence çünkü evde negatif görünce üzülüyor insan varsa da çıkmayabilir erken olabilir
Hayırla kucagına alırsın insallah canım burada kimse kimseyi tanımıyor ama bebiş haberleri hepimizi mutlu ediyorYok hiç takip etmedim düzenli ilişkiye girdik sadece 2 günde bir
Böyle konular genelde çevreyle konuşulmuyor burda herkesin derdi aynı ve birbirimize destek oluyoruz amin canım banada haber verin sonuçları merak ediyorumHayırla kucagına alırsın insallah canım burada kimse kimseyi tanımıyor ama bebiş haberleri hepimizi mutlu ediyor ☺☺
Güzel haberlerini bekliyoruz canımAynen öyle yapacam canım
Aynen canım yazarım mutlaka pazartesi gidip kan vermeyi düsüniyorum bendeBöyle konular genelde çevreyle konuşulmuyor burda herkesin derdi aynı ve birbirimize destek oluyoruz amin canım banada haber verin sonuçları merak ediyorum
Canm 4gun onceki beta degern kac cikti ve yumurtlamanin kacinci gunuydu bu arada hayirli olsun saglikla kucagina al inşallahCanım benim belirtilerim bu şekildeydi battan 4 gün önce kan tahlilimde öğrendim gebeliği ağır iş yapma imkanın varsa dinlen inşallah vardır bebişin
Amin canım darısı senin başına inşallah Yumurtlama takibi hiç yapmadım genelde düzenli oluyordu iki günde bir bu ay çok umursamadık ama 4 gün varken 503 çıktı iki gün sonra tekrar verdim pazartesi sonucu bekliyorum artış düzenli mi diye şuan bi sıkıntım yok sadece oturduğum zaman ağrım çok oluyor bende hep ytıyorumCanm 4gun onceki beta degern kac cikti ve yumurtlamanin kacinci gunuydu bu arada hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah
Amiinn inşallahh bekleyen herkesin basinaAmin canım darısı senin başına inşallah Yumurtlama takibi hiç yapmadım genelde düzenli oluyordu iki günde bir bu ay çok umursamadık ama 4 gün varken 503 çıktı iki gün sonra tekrar verdim pazartesi sonucu bekliyorum artış düzenli mi diye şuan bi sıkıntım yok sadece oturduğum zaman ağrım çok oluyor bende hep ytıyorum
İnşallah canım isteyen herkes için dua ediyorum geçen yol düşük yaptım 1 yıldır herşeyi denedik olmadı ili defa klomen tedavisi bile gördüm hep olumsuzdu artık tam yorulmuştum bırakmıştım Allah. nasip etti herkesten okudum burada düşünmeyince oluyor diye çok doğruymuş azıcık salmak gerekiyormuş inşallah şeninde güzel haberlerini alalımAmiinn inşallahh bekleyen herkesin basinaaa cok çok iyi cikmis canm degern maşallahh erken dollenme oldu sanirim inşallah saglikla ilerler
Insallah canim allah herkeze nasip etsin birde afedersiniz ama birsey sormak istiyorum iliski anindada sag kasima birsey battkki sanki sirtimdan cikti o kadar canim yandi afedersiniz ama hepimizin ayibi bir boyle yasayan oldumu ben sastim kaldim yani canim cok acidi bide gunduz ustune iki kere yazdigim gibi yerden kalkim derken ayni oyle kasigima bicak saplaninca gecesinede oyle oldu merak ettimCanım benim belirtilerim bu şekildeydi battan 4 gün önce kan tahlilimde öğrendim gebeliği ağır iş yapma imkanın varsa dinlen inşallah vardır bebişin
Benim öyle ağrım olmadı ama bebeği öğrenmeden birkaç gün önce birliktelikte pembemsi bi leke geldi zaten ağrılarımda vardı çok dikkat ettim kendime o günden sonra da birliktelik olmadı doktora gidene kadar da düşünmüyoruz kontrol içinde 7. Haftayı bekliyoruz bence sende dikkat et pazartesi hala şikayetlerin devam ederse sağlık ocağında kan tahlili yaptım aklında kalmaz en azındanInsallah canim allah herkeze nasip etsin birde afedersiniz ama birsey sormak istiyorum iliski anindada sag kasima birsey battkki sanki sirtimdan cikti o kadar canim yandi afedersiniz ama hepimizin ayibi bir boyle yasayan oldumu ben sastim kaldim yani canim cok acidi bide gunduz ustune iki kere yazdigim gibi yerden kalkim derken ayni oyle kasigima bicak saplaninca gecesinede oyle oldu merak ettim
Öyle yapicam heralde tesekkur ederim canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsinBenim öyle ağrım olmadı ama bebeği öğrenmeden birkaç gün önce birliktelikte pembemsi bi leke geldi zaten ağrılarımda vardı çok dikkat ettim kendime o günden sonra da birliktelik olmadı doktora gidene kadar da düşünmüyoruz kontrol içinde 7. Haftayı bekliyoruz bence sende dikkat et pazartesi hala şikayetlerin devam ederse sağlık ocağında kan tahlili yaptım aklında kalmaz en azından
Amin canım sonucu bana da bildir bende takip ederim gerçi mutluluğunu paylaşmak isterimÖyle yapicam heralde tesekkur ederim canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin
İnşallah canim hayirlisi olursa burda yazarimAmin canım sonucu bana da bildir bende takip ederim gerçi mutluluğunu paylaşmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?