Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BENDe yaşadım dediklerini evde testte çıkmadı kanda çıktı hala bel ağrım var geceleri uyuyamadım
Kaç gün gecmişti sizin acaba ve kan değeriniz kaç cıktı
Canım evde test yaptım negatif çıktı çok erken olduğu için testte çıkmayabiliyor
kaç gününü
BENDe yaşadım dediklerini evde testte çıkmadı kanda çıktı hala bel ağrım var geceleri uyuyamadım
bende test yaptım dün bile negatifti bugun 3 gündür geciktim hala adet belirtim yok sadece belim cok agrıyor anlamadım ya senin kaç günün gecmişti ve betan kactı canm

Geç döllenme olmus olabilir hayırlı olsun gebeligin canımmm
çok korkuyorum ya anstezi bebege zarar verdiyse diye yada kimyasal gebelikmi acaba eylulun 30 cikmadi kanda ekimin 3 gibi adt olmam gerekirdi olmadm bende iki uc gun bekleyip test yaptm ikiside pozitif cikti hem cok heycanliym hemde bi korku ne bilim arayada hafta snu girdi gidemedm dktora

8
8di 4 gün geçmişti 2 gün sonra tekrar test yapılacak

Hayırla kucagına alırsın insallah canım burada kimse kimseyi tanımıyor ama bebiş haberleri hepimizi mutlu ediyor ☺☺
Böyle konular genelde çevreyle konuşulmuyor burda herkesin derdi aynı ve birbirimize destek oluyoruz amin canım banada haber verin sonuçları merak ediyorum

Selam kızlar
Bat 8 ekimdi, hala regl olmadım. Alt karnımda ve belimde ağrı var, sabahları midemde ekşime oluyor ama geçiyor onun dışında hiçbir belirtim yok diyebilirim. Test yapmaya korkuyorum, yine kocaman bir negatif görmekten

Canım benim belirtilerim bu şekildeydi battan 4 gün önce kan tahlilimde öğrendim gebeliği ağır iş yapma imkanın varsa dinlen inşallah vardır bebişin
Canm 4gun onceki beta degern kac cikti ve yumurtlamanin kacinci gunuydu bu arada hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah

Canm 4gun onceki beta degern kac cikti ve yumurtlamanin kacinci gunuydu bu arada hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah
Amin canım darısı senin başına inşallah Yumurtlama takibi hiç yapmadım genelde düzenli oluyordu iki günde bir bu ay çok umursamadık ama 4 gün varken 503 çıktı iki gün sonra tekrar verdim pazartesi sonucu bekliyorum artış düzenli mi diye şuan bi sıkıntım yok sadece oturduğum zaman ağrım çok oluyor bende hep ytıyorum

Amiinn inşallahh bekleyen herkesin basina aa cok çok iyi cikmis canm degern maşallahh erken dollenme oldu sanirim inşallah saglikla ilerler

Amiinn inşallahh bekleyen herkesin basina aa cok çok iyi cikmis canm degern maşallahh erken dollenme oldu sanirim inşallah saglikla ilerler
İnşallah canım isteyen herkes için dua ediyorum geçen yol düşük yaptım 1 yıldır herşeyi denedik olmadı ili defa klomen tedavisi bile gördüm hep olumsuzdu artık tam yorulmuştum bırakmıştım Allah. nasip etti herkesten okudum burada düşünmeyince oluyor diye çok doğruymuş azıcık salmak gerekiyormuş inşallah şeninde güzel haberlerini alalım

Canım benim belirtilerim bu şekildeydi battan 4 gün önce kan tahlilimde öğrendim gebeliği ağır iş yapma imkanın varsa dinlen inşallah vardır bebişin
Insallah canim allah herkeze nasip etsin birde afedersiniz ama birsey sormak istiyorum iliski anindada sag kasima birsey battkki sanki sirtimdan cikti o kadar canim yandi afedersiniz ama hepimizin ayibi bir boyle yasayan oldumu ben sastim kaldim yani canim cok acidi bide gunduz ustune iki kere yazdigim gibi yerden kalkim derken ayni oyle kasigima bicak saplaninca gecesinede oyle oldu merak ettim

Benim öyle ağrım olmadı ama bebeği öğrenmeden birkaç gün önce birliktelikte pembemsi bi leke geldi zaten ağrılarımda vardı çok dikkat ettim kendime o günden sonra da birliktelik olmadı doktora gidene kadar da düşünmüyoruz kontrol içinde 7. Haftayı bekliyoruz bence sende dikkat et pazartesi hala şikayetlerin devam ederse sağlık ocağında kan tahlili yaptım aklında kalmaz en azından

Öyle yapicam heralde tesekkur ederim canim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…