Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

B.a.t 20 benide ekler mısın Chern30

Aynılarını bende yaşıyorum evde iki tane test yaptım biri silik biri negatif çıktı . Hala ağrılarım ve uyku halim mevcut. Acaba kanda ne zamana çıkıyor?

Aynılarını bende yaşıyorum evde iki tane test yaptım biri silik biri negatif çıktı . Hala ağrılarım ve uyku halim mevcut. Acaba kanda ne zamana çıkıyor?
Canım evde test yaptım negatif çıktı çok erken olduğu için testte çıkmayabiliyor

BENDe yaşadım dediklerini evde testte çıkmadı kanda çıktı hala bel ağrım var geceleri uyuyamadım

cok garip seyler oldu eyluln 6snda hasta oldm en sn sonra bebek calismalina basldk o kdr emindmki hamile kaldgmdan hissetmistm ve birden cok hasladm migdem ve bagrsklrm cok kotu durmdaydi eylulun 30nda bi doktora gittm ve klonoskopi olman gerekiyror endoskopide dedi ve ben hamilelk supem var anastasi alamam ddm varsa zaten cikr dediler dogm doktoruna gonderdiler doktorda yumrtalamanin urenden baya gecms varsa cikr dedi test ypti kocaman bi 0 cikti yani yok dedi bnde uzuldm ekimn 2 snde operasynlri oldm snra adet olmam gerekirken olmadm gunum gecti ekimin 8 test aldm pozitif cikti tekrar aldm yine pozitif bu nasl oldu varmi boyle bisey yasayan

Hiç bitmeyen bi ağrı benim 5 gündür sürüyor batma gibi inşallah öyledir canım
Benim 1 yıldır hemen hemen olmuyor gebelik. Bir ay femara kullandım catlatma ıhnesıyle yine olmadı. Bu ay hicbir sey yapmadım ama kasıklarımda bobregıme vuran cok kotu agrı batma sızlama oluyor ve su gibi akıntım cok var:/

Geç döllenme olmus olabilir hayırlı olsun gebeligin canımmm

Canım benim belirtilerim bu şekildeydi battan 4 gün önce kan tahlilimde öğrendim gebeliği ağır iş yapma imkanın varsa dinlen inşallah vardır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…