Benim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorumMerhaba herkese iyi akşamlar
Listeyi güncel tutmak adına 5 gün gecikmeleri listeden siliyorum olur da hamilelik haberi alırsanız beni de etiketleyerek güzel haberinizi paylaşırsanız tekrar eklerim listeye
Gözümden kaçan listeye eklenme talepleri olabilir takip etmeye çalışıyorum ama hem iş hem ev derken bazen takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın kızlar
Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza ❤❤
Canım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersenBenim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorum
Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzumMerhaba, benim bat bugün ama gelen giden yok. Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti de yok. Yalnızca 3 gündür ara ara gelen adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve yoğun akıntım var. Sizce bu kadar belirtiyle umut var mıdır? (Yumurtlama 11 Eylül)
Hadi insallah güzel haberlermiz olur ya keşke herkesin evinde kan da beta yapabilecegmz testlerde cıksa ne güzel olurduCanım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersen
Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzum
Canım kasıklarımda ağrı oluyor ve çok uyku hali var ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı bakalım08.10-puhumm
08.10- @umudum58
08.10-sutlaacc
08.10- @Cerenayan
08.10- @Blacklight
08.10- @Melkircali
08.10- @Cnsnarsist
Bat geldi kızlar durumlar nasıl
22 Ekim bat.. Beni de eklerseniz sevinirimMerhaba herkese iyi akşamlar
Listeyi güncel tutmak adına 5 gün gecikmeleri listeden siliyorum olur da hamilelik haberi alırsanız beni de etiketleyerek güzel haberinizi paylaşırsanız tekrar eklerim listeye
Gözümden kaçan listeye eklenme talepleri olabilir takip etmeye çalışıyorum ama hem iş hem ev derken bazen takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın kızlar
Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza ❤❤
Stres yapma Insallah olur14-16ekim 3gunden birinde olucam yumurtlama gunum belli ama benim illaki 2-3gun atiyor yumurtlamadan 1 gun sonra meme hassasiyeti basladi 8gundur devam ediyor agri gecmiyor ilk defa basima geldi boyle biseybitane testim vardi suphelendim yaptm bugun ama negatif bu ay da olmadi sanrm
Merhaba canım valla ben adet olacak gibiyim sol kasıkk ağrım var aşırııBirlikte bekliyoruz canım.benimde 11 ekim insallah vardir bebislervarmı bi değişiklik sende belirti falan
Günaydın canım
Merhaba canım bende sabah test yaptım silik cıktıMerhaba canım valla ben adet olacak gibiyim sol kasıkk ağrım var aşırıı
Amiin inşallah yapiyorum vallahi ne yalan soyliyim yine negatif olacak diye 1yili gectiStres yapma Insallah olur ❤
Hayirli olsun canm cizgi gayet gorunuyoBakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
İnşaAllahbu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım
Çıktı mı canım sonuçların merak ettimBizim burdaki sağlık ocağında 2 günde çıkıyor ya hatta cuma çıkmamışsa pazartesi gelirsin dedi
Sende test alsana merak ettim
Gerçi ben çok sabırsız davrandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?