Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese iyi akşamlar
Listeyi güncel tutmak adına 5 gün gecikmeleri listeden siliyorum olur da hamilelik haberi alırsanız beni de etiketleyerek güzel haberinizi paylaşırsanız tekrar eklerim listeye
Gözümden kaçan listeye eklenme talepleri olabilir takip etmeye çalışıyorum ama hem iş hem ev derken bazen takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın kızlar
Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza

Benim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorum

Merhaba, benim bat bugün ama gelen giden yok. Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti de yok. Yalnızca 3 gündür ara ara gelen adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve yoğun akıntım var. Sizce bu kadar belirtiyle umut var mıdır? (Yumurtlama 11 Eylül)

Benim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorum
Canım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersen

Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzum

Pozitifliğin için teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versin, inşallah buraya hamileymişim meğer yazmak nasip olur. 3 gün daha bekleyeceğim olmazsa direk kan vereceğim bakalım

Canım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersen

Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzum
Hadi insallah güzel haberlermiz olur ya keşke herkesin evinde kan da beta yapabilecegmz testlerde cıksa ne güzel olurdu bu strese girmemiş olurduk

22 Ekim bat.. Beni de eklerseniz sevinirim

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim)
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum

Stres yapma Insallah olur

Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi @chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana

Eklentiler

• 16022303088905094344353717391000.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 103
Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi @chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Hayirli olsun canm cizgi gayet gorunuyo saglikla ilerler inşallah

Bizim burdaki sağlık ocağında 2 günde çıkıyor ya hatta cuma çıkmamışsa pazartesi gelirsin dedi
Sende test alsana merak ettim
Gerçi ben çok sabırsız davrandım
Çıktı mı canım sonuçların merak ettim

Kızlar merhaba adetime 1gün kaldı sabah test yaptım 2.silik çizgi hemen belirdii bi bakar mısınız

Eklentiler

• 6B8850AB-9076-4A60-9947-5C9FB3D06755.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 106
  • AAB1A0CB-C14A-4FFC-8FD9-F83684E69BF4.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…