• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese iyi akşamlar 🙏
Listeyi güncel tutmak adına 5 gün gecikmeleri listeden siliyorum olur da hamilelik haberi alırsanız beni de etiketleyerek güzel haberinizi paylaşırsanız tekrar eklerim listeye 🤗
Gözümden kaçan listeye eklenme talepleri olabilir takip etmeye çalışıyorum ama hem iş hem ev derken bazen takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın kızlar 😔🥰
Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza ❤️❤️

Listeyi güncel tutmak adına 5 gün gecikmeleri listeden siliyorum olur da hamilelik haberi alırsanız beni de etiketleyerek güzel haberinizi paylaşırsanız tekrar eklerim listeye 🤗
Gözümden kaçan listeye eklenme talepleri olabilir takip etmeye çalışıyorum ama hem iş hem ev derken bazen takip edemiyorum lütfen kusura bakmayın kızlar 😔🥰
Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza ❤❤
Benim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorum

Merhaba, benim bat bugün ama gelen giden yok. Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti de yok. Yalnızca 3 gündür ara ara gelen adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve yoğun akıntım var. Sizce bu kadar belirtiyle umut var mıdır? (Yumurtlama 11 Eylül)

Benim bat dün dü ama hala adet olmadım ya dünki test negatif cıkmıstı bilemedim simdi ne yapsam acaba yarın sabah tekrar test yapayım diyorum
Canım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersen 🤗

Merhaba, benim bat bugün ama gelen giden yok. Kaşık ağrısı göğüs hassasiyeti de yok. Yalnızca 3 gündür ara ara gelen adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve yoğun akıntım var. Sizce bu kadar belirtiyle umut var mıdır? (Yumurtlama 11 Eylül)
Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzum 🤗🤗🥰

Pozitifliğin için teşekkür ederim 😊 Allah gönlümüze göre versin, inşallah buraya hamileymişim meğer yazmak nasip olur. 3 gün daha bekleyeceğim olmazsa direk kan vereceğim bakalım 🙏🏻

Canım benim de bu ay 2 gün gecikmem oldu biraz daha bekle istersen 🤗

Daha önce gebelik yaşamadığım için bilemeyeceğim ama bazen hiç belirti bile olmuyor umut her zaman var kuzum 🤗🤗🥰
Hadi insallah güzel haberlermiz olur ya keşke herkesin evinde kan da beta yapabilecegmz testlerde cıksa ne güzel olurdu 😂 bu strese girmemiş olurduk

Güzel gebelerimizi tebrik ediyorum ben de dahil bebek bekleyen tüm anne adaylarımıza hayırlısını diliyorum inşallah en yakın zamanda kavuşuruz kuzularımıza ❤❤
22 Ekim bat.. Beni de eklerseniz sevinirim

güncelleme: aşılamanın 12. Günü adet oldum.
(Banlıydım ve bu kötü haberi vermemiştim) 😊
Çok üzüldüm ama geçti bitti, hala umutla bakabiliyorum 🙏🌹

14-16ekim 3gunden birinde olucam yumurtlama gunum belli ama benim illaki 2-3gun atiyor yumurtlamadan 1 gun sonra meme hassasiyeti basladi 8gundur devam ediyor agri gecmiyor ilk defa basima geldi boyle bisey🙄 bitane testim vardi suphelendim yaptm bugun ama negatif bu ay da olmadi sanrm 😔
Stres yapma Insallah olur ❤️

Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi 🤲🤲🤲@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana 🤗🤗

Eklentiler

• 16022303088905094344353717391000.jpg
    16022303088905094344353717391000.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 103
Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi 🤲🤲🤲@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana 🤗🤗
Hayirli olsun canm cizgi gayet gorunuyo🥰 saglikla ilerler inşallah🤲

İnşaAllah 🤲🏻 bu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi 😊 adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım
Bizim burdaki sağlık ocağında 2 günde çıkıyor ya hatta cuma çıkmamışsa pazartesi gelirsin dedi
Sende test alsana merak ettim 😊
Gerçi ben çok sabırsız davrandım :KK48:
Çıktı mı canım sonuçların merak ettim ☺️

Kızlar merhaba adetime 1gün kaldı sabah test yaptım 2.silik çizgi hemen belirdii bi bakar mısınız

Eklentiler

• 6B8850AB-9076-4A60-9947-5C9FB3D06755.jpeg
    6B8850AB-9076-4A60-9947-5C9FB3D06755.jpeg
    151,9 KB · Görüntüleme: 106
  • AAB1A0CB-C14A-4FFC-8FD9-F83684E69BF4.jpeg
    AAB1A0CB-C14A-4FFC-8FD9-F83684E69BF4.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 87
Back