12-13 ekim gibi bir daha bak istersen gene çıkmazsa , regli bekle :) Kanama gelmeden umut hep vardır .Umut oldun canim tesekkur ederiim
Artik kanda baktiririm direk zaten inşallah inşallah12-13 ekim gibi bir daha bak istersen gene çıkmazsa , regli bekle :) Kanama gelmeden umut hep vardır .
İnşallah hamilesindir :)
Amin canım inşallah darısı senin başına en kursa zaman da Evet sadece sağ kasık ağrım bazen ara ara bazen de sürekli yürütmeyecek şekildeSağlıkla kucağına alırsın inş canım birşey soracağım kasık ağrın oldu mu sürekli
Anladım canım benimde 3 gümüm geçti de kasık ve belim çok ağrıyor test yapmadım ondan merak ettimAmin canım inşallah darısı senin başına en kursa zaman da Evet sadece sağ kasık ağrım bazen ara ara bazen de sürekli yürütmeyecek şekilde
Günün geçtiyse yaptır şüpheliysen dinlen ve bol su iç canım ama bi kan ver istersen sağlık ocağına ihmal etmeAnladım canım benimde 3 gümüm geçti de kasık ve belim çok ağrıyor test yapmadım ondan merak ettim
İnşallah inşallah kızlar birşey söylesem Ayıp olmaz demi ilişkiden sonra sırtüstü mü yatıyorsunuz yüzüstü mü özür dilerim biraz mahrem ama hakkınızı helal edinBugün çatlama gördüm testte inşallah tutar bu ay
Bir gebenin günlüğünde gördüğüm pozisyonda yatıyorum fotoğraf atayım çok mahrem sayılmazİnşallah inşallah kızlar birşey söylesem Ayıp olmaz demi ilişkiden sonra sırtüstü mü yatıyorsunuz yüzüstü mü özür dilerim biraz mahrem ama hakkınızı helal edin
Pazartesiye kadar bekleyeyim dedim canım belki olurumGünün geçtiyse yaptır şüpheliysen dinlen ve bol su iç canım ama bi kan ver istersen sağlık ocağına ihmal etme
Haber ver muhakkak canımPazartesiye kadar bekleyeyim dedim canım belki olurum
Tamam canım yazacağım grubaHaber ver muhakkak canım
Tamam kuzum teşekkür ederim
Benimki çatlamadan itibaren doğru tutuyor. Sen yumurtlama itibariyle say ortalama gün biliyorsundurKizlar yumurtaladigimiz gunden mi sayicaktik bati 1gun sonrasindan itibarenmi?
30tahmini yumurtlama 30undan sayicam yanjBenimki çatlamadan itibaren doğru tutuyor. Sen yumurtlama itibariyle say ortalama gün biliyorsundur
Catlama ignesi kullandigim zamanlar igneden sonraji gunden basliyordum bundada ayni o zaman catlama gununden itibarenBenimki çatlamadan itibaren doğru tutuyor. Sen yumurtlama itibariyle say ortalama gün biliyorsundur
Canım merhaba yeni gördüm mesajını bugün sabah doktora gittim kanamamın adet kanaması olmadığını bu tarz ara kanamaların normal olduğunu söyledi şuanda lekelenmem olduğu için hap verdi yarın tekrar kan bakılcak çok seviniyorum bir taraftanda korkuyorum inşallah sağlıklı ilerler duygularım karmakarışık inanDiğer topikte gördüm hamileymişsin tebrik ederim cnm..peki doktor kanamanla ilgili bişey demedi mi
Doğum kontrol hapı kullanırken 2 gün sürerdi evlenmeden önce 6-7 gün bu kanama da 7 gün sürdü ilk iki gün kanama sonra lekelenme şeklindeYa kafam karıştı adetin kaç gün sürerdi bu kaç gün sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?