Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi @chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Ayyy var gibi canım. Kan mı versen acaba bugün :):):)

Ben dün akşam regli oldum ve elendim :) Kasım topiği açıldı mı yaa :):):

Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi @chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Maşallah bende gördüm inşallah sağlıklı çook mutlu huzurlu bir gebelik nasip etsin Rabbim

Çok sevindim test sonuçlarını atan arkadaşlar için :) benim de bat 11 ekim ama iki gündür aşırı gaz ve sol kasık ağrım var nedenini çözemedim.

Çok sevindim test sonuçlarını atan arkadaşlar için :) benim de bat 11 ekim ama iki gündür aşırı gaz ve sol kasık ağrım var nedenini çözemedim.
İnşallah hamilesindir canım asla ümitlenmeni istemem ama gebelik belirtilerinde de kasık ağrısı ve gaz olabiliyor okuduğum kadarıyla

İnşallah hamilesindir canım asla ümitlenmeni istemem ama gebelik belirtilerinde de kasık ağrısı ve gaz olabiliyor okuduğum kadarıyla
teşekkur ederim canım hayırlısı artık :) iki üç gün önce test yapmıştım negatifti bakalım bu hafta sonu adet olurum gibime geliyor

teşekkur ederim canım hayırlısı artık :) iki üç gün önce test yapmıştım negatifti bakalım bu hafta sonu adet olurum gibime geliyor
Kısmetten ötesi yalan olsun umut hep var bu ay olmasa önümüzdeki ay daha genceciksin elbet Allah yazdıysa gelecek o bebiş:)

Kısmetten ötesi yalan olsun umut hep var bu ay olmasa önümüzdeki ay daha genceciksin elbet Allah yazdıysa gelecek o bebiş:)
öyle canım aslında istiyor muyum onu bile şaşırıyorum bazen ama her ilşkiden sonra heyecanlanıyorum bekle allah bekle sonrada:)

Kızlar bende çatlama iğnesi oldum 13 gün kan verdim negatif çıktı doktor rahmin kalınlaşmış gebeliğe hazırlık olabilir dedi reglimde 6 gün geçti böyle olup güzel sonuç alan var mı bir de biraz daha bekleyip ikinci testi yapayım mı şimdiden çok teşekkür ederim kızlar kimsenin kucağı boş kalmasın (amin)

öyle canım aslında istiyor muyum onu bile şaşırıyorum bazen ama her ilşkiden sonra heyecanlanıyorum bekle allah bekle sonrada:)
Ben bu ay sonu 38 yaşımı bitiriyorum amh düşük fsh yüksek eşimde varikosel var buna rağmen ben bile heyecanlanıyorum belki tutmuştur bebek diye:)) Mucizemi bekliyorum kuzum bende. O yüzden bunlar güzel heyecanlar

Kızlar Merhaba,
Ovulasyon denemelerine devam ediyorum bugün 17. gün ovulasyonunu yaptım maalesef hala bi ümit yok sanırım 50-60 günde bir adet oluyorum. Beklemekten sıkıldım siz kaçıncı günler yumurtlamanızı gördünüz?

Barkodumu kaybetmişim ya gittim sonuç için kendi doktorum orda olmadığı için sonucu alamadım barkodu kaybetmeseydiniz dedi e nabızda da bakamadım nasıl sistem çözemedim çok merak ediyorum bende
Nasıl bi yer orası canım TC ile olmuyor mu enabızdan sonucun fotosunu atsaydın ebe arkadaşım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…