Ayyy var gibi canım. Kan mı versen acaba bugün :):):)Bakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Maşallah bende gördümBakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Bence var gibi bir kan testi yapın derimBakin kızlar fotodan net görünmüyor ama ben net görüyorum o silik çizgiyi@chern30 sizide etiketliyorum kusura bakamyin topic sahibi olduğunuz için bilginiz olsun tecrübe vardır beljinyardimci olursunuz bana
Günüme daha var canim bende pazartesi gidip vermeyi düşünüyorm Insalalh vardır teşekkür ederimAyyy var gibi canım. Kan mı versen acaba bugün :):):)
Inşallah canım inşallah pazartesi yaptırmayı düşünüyorum rabbim.isteyen herkese nasip etsin sağlıklaBence var gibi bir kan testi yapın derim
Ayy amin canim çok saol Insalalh herkese nasip etsin sağlıkla bu bebek sevinciniMaşallah bende gördüminşallah sağlıklı çook mutlu huzurlu bir gebelik nasip etsin Rabbim
Amin canım.alalh razı olsunHayirli olsun canm cizgi gayet gorunuyosaglikla ilerler inşallah
Merhaba canım bende pazartesiyi bekliyorum 4 gün oldu günüm geçti inşallah bekleyen herkesi olurMerhaba hanımlarİki gün önce test yapmıştım çok çok silikti bugün tekrarladım daha net pazartesi kan vereceğim inşallah
İnşallah hamilesindir canım asla ümitlenmeni istemem ama gebelik belirtilerinde de kasık ağrısı ve gaz olabiliyor okuduğum kadarıylaÇok sevindim test sonuçlarını atan arkadaşlar için :) benim de bat 11 ekim ama iki gündür aşırı gaz ve sol kasık ağrım var nedenini çözemedim.
teşekkur ederim canım hayırlısı artık :) iki üç gün önce test yapmıştım negatifti bakalım bu hafta sonu adet olurum gibime geliyorİnşallah hamilesindir canım asla ümitlenmeni istemem ama gebelik belirtilerinde de kasık ağrısı ve gaz olabiliyor okuduğum kadarıyla
Kısmetten ötesi yalan olsun umut hep var bu ay olmasa önümüzdeki ay daha genceciksin elbet Allah yazdıysa gelecek o bebiş:)teşekkur ederim canım hayırlısı artık :) iki üç gün önce test yapmıştım negatifti bakalım bu hafta sonu adet olurum gibime geliyor
öyle canım aslında istiyor muyum onu bile şaşırıyorum bazen ama her ilşkiden sonra heyecanlanıyorum bekle allah bekle sonrada:)Kısmetten ötesi yalan olsun umut hep var bu ay olmasa önümüzdeki ay daha genceciksin elbet Allah yazdıysa gelecek o bebiş:)
Ben bu ay sonu 38 yaşımı bitiriyorum amh düşük fsh yüksek eşimde varikosel var buna rağmen ben bile heyecanlanıyorum belki tutmuştur bebek diye:)) Mucizemi bekliyorum kuzum bende.öyle canım aslında istiyor muyum onu bile şaşırıyorum bazen ama her ilşkiden sonra heyecanlanıyorum bekle allah bekle sonrada:)
Barkodumu kaybetmişim ya gittim sonuç için kendi doktorum orda olmadığı için sonucu alamadım barkodu kaybetmeseydiniz dedi e nabızda da bakamadım nasıl sistem çözemedim çok merak ediyorum bendeÇıktı mı canım sonuçların merak ettim ☺
Nasıl bi yer orası canım TC ile olmuyor mu enabızdan sonucun fotosunu atsaydın ebe arkadaşım varBarkodumu kaybetmişim ya gittim sonuç için kendi doktorum orda olmadığı için sonucu alamadım barkodu kaybetmeseydiniz dedi e nabızda da bakamadım nasıl sistem çözemedim çok merak ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?