• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 9 ekim heyecanla bekliyorum. Bir kaç gün önce ağrıyan kasık ve baş ağrıları bitti Regl belirtisi de yaşamıyorum. Bugün cok başım döndü ve midem bulandı

İnş güzel haberler alırsın cnm mutlaka haber ver bizede
İnşaAllah 🤲🏻 bu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi 😊 adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım

İnşaAllah 🤲🏻 bu sabah ilk idrarımla tekrarladım bu dafa erken gebelik testiyle yaptım oda silik çıktı hemen sağlık ocağına kan vermeye gittim cuma günü çıkacakmış sonuç bakalım Rabbime bıraktım işimi 😊 adetime de 5 gün kaldı geçen ay 10unda olmuştum uygulama kullanıyorum adet döngüm 32 o yüzden 12si gösteriyor adet tarihimi çok heyecanlıyım
Hayırlısı olur inş cnm senin için darısı benim gibi bekleyen herkesin başına 🙏🥰

Kızlar test yaptım gözle görülür sanki bir şey yoktu ama fotoğraf çekerken çizgi var gibi başına gelen var mi
Canım suya tut eğer kuruma çizgisi ise dağılır değilse yeniden yap inş vardır

Sen yapmışsın görmemişim mesajı inşallah pozitiftir canım Cuma çok geç değil mi bi saatte çıkıyor normalde

Benide eklermisiniz🌹 bat 18ekim🙏🏽

Eklentiler

• A80E4EFB-3F64-4DAE-8667-0BB46685234F.jpeg
    A80E4EFB-3F64-4DAE-8667-0BB46685234F.jpeg
    186,4 KB · Görüntüleme: 55
Adet sonrası 17. Güne kadar hep ovulasyon yapmıstım hiç pik göremedim
Yinede değerlendirmiştim o günleri
İki gündür kardeşimin yanında hastanede refakatçi kalıyorum, ne testi yapabiliyorum ne değerlendirebiliyorum günleri 😔
Umarım bu arada olmamıstır yumurtlama çatlama
Bu ay çok ümitliydim rahim filmi folik asit vs
İnsallah kaçırmam dua edin 😶😔

Sen yapmışsın görmemişim mesajı inşallah pozitiftir canım Cuma çok geç değil mi bi saatte çıkıyor normalde
Bizim burdaki sağlık ocağında 2 günde çıkıyor ya hatta cuma çıkmamışsa pazartesi gelirsin dedi
Sende test alsana merak ettim 😊
Gerçi ben çok sabırsız davrandım :KK48:

Back