Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım dediğini denedim zaten, sonucunda doktorun azarına, üstüne daha erken 8 hafta sonra gider klinikten randevu alır baktırırsın demesiyle yollandım. sinir oldugumla kaldım. hangi ülke icin konusuyorsun bilmiyorum ama eğer almanya değilse oturduğun yerde sistem daha farklıdır belki keske benimde öyle olsaydı. özellikle büyük sehir değilse bide iyice isler sarpa sarıyor. düsün 1 ay sonraya randevu verdi bana gebelik erken diye. beta hcg yapmayı gerek görmedi ben istememe rağmen hastanede. vallahi şans işi biraz , bekliyorum randevu tarihimi o yüzden mecbur

Merhaba arkadaşlar benim 2 regli günümdü 5 gün oldu regli olmadım kan verdim negatif çıktı acaba hala şansım var kist yok bir şey yok ama negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Kızlar yumurtlamanın 14. Günü bugun idrar test negatif cıktı ama iki gündür cok kötü baş agrım var ve hiç adet belirtim yok boyle olup testi sonra pozitif cıkan varmı

Üzülerek söylüyorum 29 Ekim’e beni sen ekleyebilirsiniz

Amin canim Insallah Allah Herkese nasib etsin adetime 7 gun kala baslamisti Seni. Bat ne zaman ?
14-16ekim 3gunden birinde olucam yumurtlama gunum belli ama benim illaki 2-3gun atiyor yumurtlamadan 1 gun sonra meme hassasiyeti basladi 8gundur devam ediyor agri gecmiyor ilk defa basima geldi boyle bisey bitane testim vardi suphelendim yaptm bugun ama negatif bu ay da olmadi sanrm

Kizlar merhaba benimde bat 13 ekim ama daha adetime 1 hafta varken kasiklarim agrimaya basladi sirtimda agriyor bide bir kac gundur kabizlik var bu hafta bas agrisi felaketti hic bukadar basim agrimamisti agri kesici icsem normalde gecer ama hic kesmiyordu bende beklemedeyim hayirlisi bu ay dostinex kullandim 8li olan prolaktin sut hormonum 30 cikmisti bakalim

Merhaba, sitede yeniyim bende katılabilir miyim aranıza müsaade var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…