Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet oldum 2 gün erken geldi. Bu ayda olmadı...
Hayirlisi olsun stres yapmayin adet bitiminden sonra denemeye baslayin insallah olur caninizi hic sıkmayın ben gecen ay kurtaj oldum dedim ki hayirlisi buymuş demekki dedim rabbim insallah size nasip eder o duyguyu yaşarsınız

Kızlar adetim daha 3 gün önce bitti 3 gündür ovülasyon kullanıyorum pazar pazartesi daha bi koyu gibiydi bugün silikleşmiş yumurtam mı çatladı anlamadım bi bakar mısınız

Eklentiler

• 441FD0E3-5E86-48D4-B41A-789C4C662716.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 84

Merhaba beni de eklerseniz sevinirim bat im 18 ekim Klomen ve çatlama iğnesi oldum 4 yıldır uğraşıyorum 7 yaşına yeni giren bir oğlum var

Kızlar adetim daha 3 gün önce bitti 3 gündür ovülasyon kullanıyorum pazar pazartesi daha bi koyu gibiydi bugün silikleşmiş yumurtam mı çatladı anlamadım bi bakar mısınız
Bu hormon vücutta zaten hep var önemli olan yumurtlama gününde 3 saniyede koyulaşmaya başlıyor anlıyorsun. Henüz yumurtlama olmamış denemeye devam

28.10

Canim adete 2 gun var tekrar ovulaston yaptim boyle cikti.

T çizgisi silik olan sanırım. Yani bunu yorumlamak bana düşmez belki ama hamilelik yok gibi
Reglinizin çok düzenli oldugunu söylemiştiniz, 2 gün kala eger hamile iseniz baya bir koyu olması gerekirdi ovülasyon testinin.

haaa bu şekilde ovülasyon sonucu olup hamile çıkan var mı var, geç döllenme vs. durumlarında oluyor bu ancak siz reglinizin dolayısı ile yumurtlamalarınızında düzenli olduğunu söylediğiniz içinbu ihtimal eleniyor.

Dogrudur canim olmaya bilir ama bi ümit iste Rabbim hakkimizda hayirlisini versin :)

Kızlar sürekli sağ ksık ağrım var geçmiyor tedirgin oldum bu kadar ağrıması normal mi göğüs hassasiyeti bel ağrısı filan hep var da ağrı kafamı karıştırdı bata 10 gün kala başladı bu haller daha 5 gün var bata

İyi akşamlar kızlar adetime 6 gün var daha ama dayanamadım galiba sabırsızlık.. sizce hamilelik var mdıır? Silik çıktı

Eklentiler

• inCollage_20201006_211700396.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 76
  • inCollage_20201006_211546266.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 80
Be de de
01.10 - @jnci
01.10- @bade123567
01.10- N Nurcaner66
01.10- @cukulatam
02.10- @halabirumutvar

Kızlar tekrar etiketliyorum güncelleme için son durum nedir
Bendede yok bu ay. Kasım topiğine gitsem iyi olacak.

Selam canım umarım hepimiz için hayırlı güzel haberlerle dolu bir topik olur bat tarihim 28 ekim adetimin 3. Gününden merional iğne kullanmaya başladım bugün 5. İğnemi yaptım toplamda 7 tane cuma günü yani ayın 9 dan göbekten ovitrellw çatlatma iğnesi vurdurcam inşallah sonra ayın 23 nde sonucuöuzu alcaz umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız bu benim ikinci aşama daha önceleri klomen felanda kullandım 1.5 senelik evliyim ve yaklaşık bir senedir uğraş içindeyiz umarım bu son olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…