Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
COk hafif bir çizgi var ben gördüm iyice baktım ama tabiki adet gününün geçmesini bekle anım Insalalh hamissindir Insalalh hepimiz hamisizdir benim.bat da 11 ekimhayırlısı bakalim
İnşallah canım benim hepimiz hamileyizdir benim düzensiz adetim hep geçen ayın 13 ünde adet oldum

COk hafif bir çizgi var ben gördüm iyice baktım ama tabiki adet gününün geçmesini bekle anım Insalalh hamissindir Insalalh hepimiz hamisizdir benim.bat da 11 ekimhayırlısı bakalim
Bide tanıdığa gösteriyorsun sen görüyorsun o görmüyor ya daha çok sinir oluyorsun şaka gibi ya psikoloji altüst

İnşallah canım benim hepimiz hamileyizdir benim düzensiz adetim hep geçen ayın 13 ünde adet oldum
Hayırlısı olsun canım benim testini yenile ama birde kan testi ver istersen daha netlesir yalnız ader tarihini bekle biraz haberdar et bizi dualarım bebek bekleyen isteyen.herkese

Canım geldi kırmızılar maalesef yeni bat 28 ekim geçen aydan kist kalmış bi tane o yüzden bu ay Yasmin kullanacağım denemeyeceğim yani hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Öncelikle hayırlı olsun topigin yeni gorebildim uzun zamnadir yoktum benide eklermisin canım 25 Ekim umutluyum yıkılmadım ayaktayım sabırla bekliyorum

Merhaba bat 5ekim 33gunde bir adet oluyorum geçen ay 2sinde oldum.bu ay 5inde ama bir belirti yok şuan aşırı tuvalete gidiyorum sadece inslalah bu ay seviniriz acaba test yapsam mı

Canım geldi kırmızılar maalesef yeni bat 28 ekim geçen aydan kist kalmış bi tane o yüzden bu ay Yasmin kullanacağım denemeyeceğim yani hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım hayırlısı böyleymiş ne yapalım o zaman yeni bat tarihini güncelleyelim mi çıkarayım mı listeden seni

Kizlar merhaba bu ay yumurtlama gunumde goguslerim cok hassaslasti normalde ovulasyonda hic basima gelmemisti bu pkosum prolaktinim 14 tedaviyi gecen ay biraktim agri ve akintimdan anladm yumurtlamayi sizce prolaktinim yukselmis olabilir mi?

Eklentiler

• 1197BB95-5C25-470A-951A-D2C85B831AA5.jpeg
    83,6 KB · Görüntüleme: 87
Canım iki gün önce testim böyle çıktı ama lekelenme başladı o gün. İki gündürde devam ediyor açık kahve lekelenme. Hafif kasık ağrılarımda var sökülücem sanırım
hayali bir ikinci çizgi oluşturdu kafam nedense, belli belirsiz var mı ikinci çizgi yoksa ben mi uyduruyorum :)

hayali bir ikinci çizgi oluşturdu kafam nedense, belli belirsiz var mı ikinci çizgi yoksa ben mi uyduruyorum :)
Var evet canlı halinde pembemsi silik bir çizgi ilk 5 dk da çıkmıştı ama ben net çizgi görmeden inanmak istemiyorum sonra üzülüyorum bide bu lekelenmeyi yaşayınca tamamen regli bekler durumda hazırladım psikolojimi

Sizce varmidir hamilelik?
evet belli belirsiz bir çizgi var, bir kaç gün bekleyip yeniden bir test yapın.
Veya elinizde ovulasyon testi varsa hemen yapın, eğer yumurtlama döneminde olduğu gibi koyu çıkarsa hayırlı olsun diyebiliriz :)

ovülasyn testi var mı elinizde hemen yapın. Hamilelik var ise yumurtlama dönemindeki gibi koyu olur

ovülasyn testi var mı elinizde hemen yapın. Hamilelik var ise yumurtlama dönemindeki gibi koyu olur
Geçen ay yapmıştım regle yakın kopkoyu çıkmıştı testlerimde silik çıkıyodı ama beklediğim tarihten erken regl oldum. O yüzden açıkçası ovuda gebelik tahminlerine inanmıyorum ben

Canim bana hemen cevap yazin lutfen adetime 6 gun var elimde ovulasyon yumurtlama testi vardi yorumlari okuyup yaptim boyle cikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…