Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar şimdi bu pik mi oluyor ? Ve nasıl degerlendirmeliyim yardimci olur musunuz? Catlıyo mu şu an yumurtam

Kızlar benide yazın ekim ayına sonunda eşimi ikna ettim oda çocuk istiyor çok mutluyum. Kesinlille istemiyor du sen nekadar istersen ben okadar istemiyorum diyordu nekadar dil döktüm ağladım olmadı artık pes etmiştim yapalım dedi. adetim yeni bitiyor yarın doktora gideceğim genel kontrol için 7 yaşında 1 oğlum var. kızım olmasını çok istiyoum çin takvim ekim ayı erkek gösteriyor kasım aralık kız beklesek mi kasımı ne yapsak

Merhaba beklenen adet tarihinizi yazarsanız ekleyeyim sizi de

Beni de ekler misin canim bat 21.10

21 ekim. 16 ci ayim bu InsaAllah hepimizin bu ay yuzu guler

Benide eklermisiniz b
Benide eklermisiniz bat 16 ekim

Merhaba. Eylülde olmadı, kısmet ekime inşallah. Herkesin gönlündekinin olmasını diliyorum
BAT 6 Ekim Chern30

Bugün değerlendir mutlaka yarında test yap çatlar muhtemelen yarında değerlendir bide değerlendirme öncesi Türk kahvesi içir eşine spermleri koşturuyor inşallah bu Ay kavuşuruz bebeklerimize
Test yaptınız mı acaba benim.bugunki
2 saat sonra tekrar mı test yaptınız ? Yapmadan önce neye dikkat ediyorsunuz benim hep silik çıkıyor
Koyulasmaya yakın diye tekrarladım testi ama ertesi gun pik oldu bugünde catladi pik halini atayım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…