Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benide eklemisiniz bat 7 Ekim.
Geçen ay ilk defa klomen kullandım olmadı. Bu ay femara kullandım 2 gün sonra çatlama iğnesi vurduracam. Ve ilk defa aşılama yapacağım.

Selam kızlar nasılsınız
Bugün özellikle sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var mobil aplikasyondaki takvime göre yumurtlama 17sindeydi ama yine de bugünü de değerlendireceğim

Yumurtlama günlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz kızlar? Yani gün aşırı mi bir düzen uyguluyorsunuz? İnternette pozisyonun önemli olduğunu söyleyenler var. Geçen ay korunmayı bıraktığımız için hemen olsun düşünceleri var kafamda.Biran önce gelse keşke

canım takvime göre gidiceksen ilişkiyi ben iki günde bir olarak planlıyorum garanti olması için 3. güne kesinlikle bırakmıyorum her gün olması da sıkıntılı çünkü sperm kalitesi düşüyor yani gün aşırı günleri değerlendirmek daha mantıklı geliyor bana bir erkeğin üstte olması daha avantajlı tabiki

Normal de gün aşırı değerlendiriyorum ovulasyon testi ile takip ediyorum aynı zamanda pik gördüğüm ve çatlama gününü üst üste değerlendiririm daha önce öyle hamile kaldım iki kez düşüklerimde. O iki gün çok önemli

Eylül’den geliyorum, 3 aydır deniyoruz umutlarım kırılmış gibi ama kısmet bu ayadır inşAllah, bakalım. İnşAllah buraya hamileyim yazmak nasip olur. Bat 17 Ekim kızlarcım

kızlar gebelik testinizi ne zaman yapıcaksınız? regl geçmesini bekleyecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…