Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi hayırlısı canm benim. Ben bunay catlatma ignesi klomen kullandim bekliyorm merakla. Sende durum ne
Bende polip ve kist vardı şubatta ameliyat oldum daha bir şey yok kuzum coronadan dolayı doktora da gitmedim bu ay çakşır otu kökü suyu diye bir şey buldum onu denedik bakalım faydası olacak mı

Bende polip ve kist vardı şubatta ameliyat oldum daha bir şey yok kuzum coronadan dolayı doktora da gitmedim bu ay çakşır otu kökü suyu diye bir şey buldum onu denedik bakalım faydası olacak mı
Hadi inşallah canm stres yapma sakn. Bende gecen ay rahim filmi çekildi temizmis doktor kist falanda yok dedi. E artk olmazsa ne yaparim bilmiyorm ikimizde de sorun yok esimle.

Hadi inşallah canm stres yapma sakn. Bende gecen ay rahim filmi çekildi temizmis doktor kist falanda yok dedi. E artk olmazsa ne yaparim bilmiyorm ikimizde de sorun yok esimle.
Sizin ne kadar oldu kuzum bizim 2 yıl oldu bu arada ben rahim filmi de çektirmiştim ameliyat olurken benim sol tüp kapalıydı ama doktor hamile kalmaya engel değil dedi bilmiyorum

Sizin ne kadar oldu kuzum bizim 2 yıl oldu bu arada ben rahim filmi de çektirmiştim ameliyat olurken benim sol tüp kapalıydı ama doktor hamile kalmaya engel değil dedi bilmiyorum
Oyle dediyse öyledir canm bir tup bile yeter rabbim beterinden korusun. Bizim 1 yil oldu maalesef. Başta eşime sperm sorunu var dendi bana endometriozis dendi Allah bildiği gibi yapsun o tup bebek merkezi esimjn degerleri ile oynamış meğer. 6 ay zehir gibi gecti. En son daha guvenilir bir yerde sperm testi yapti sonuçlar gayet jyi cikti bende onun ustune rahim filmi cekildim şükür temizmis. Sabirla bekleyin dediler e gelde bekle

Çoook zor insan sağlığını ticarete dökmeleri ayrıca adilik ama rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah İsteyen herkesin kucağı dolsun bir değil iki inşallah

annenize şifalar diliyorum..
Evet bu bebek olayı hiç kolay değilmiş, bir gecede hamile kalanlara "aslansın kaplansın" deyip insan üstü bir varlık olarak bakmayı düşünüyorum artık :):):)

Ben hiç gün aşırı değerlendirmedim o nedenle birde böyle deneyeyim diyorum.
Benim birde "T" Rahim olayım var. Rahim şeklim anormal ve darmış eğer Aralık ayına kadar doğal yollar ile hamile kalamaz veya hamile kalmama rağmen düşük gibi birşey olursa allah korusun ameliyat olup rahim şeklini değiştirtecem

Çok teşekkür ederiz
Ben daha hiç doktora gitmedim. Açıkçası evlenmeden önce birkaç kez reglim geciktiği için kadın doğuma gitmiştim ve Pcos demişlerdi. Hatta bir keresinde kist kendiliğinden patladı deli gibi ağrı çekmiştim. Fakat evlendiğimden beri hiç 2 günden fazla gecikme yaşamadım. Bende eğer Aralık ayına kadar hamile kalmazsam bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Cok.cok teşekkür ediyorum
Bugün değerlendir mutlaka yarında test yap çatlar muhtemelen yarında değerlendir bide değerlendirme öncesi Türk kahvesi içir eşine spermleri koşturuyor inşallah bu Ay kavuşuruz bebeklerimize

Beni de ekler misiniz bugün pik gördüm bat 8 ekim

Bugün değerlendir mutlaka yarında test yap çatlar muhtemelen yarında değerlendir bide değerlendirme öncesi Türk kahvesi içir eşine spermleri koşturuyor inşallah bu Ay kavuşuruz bebeklerimize
Insallah canim insallah tavsiyeler için çok teşekkür ediyorum 2 ay önce kimyasal bir gebelik geçirdim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur

8 Ekim beybi, beni de ekler misin

Benim eşim de 2 defa sperm testi yaptı devlet hastanesinde. Biri normal düşüktü, son yaptığı aşırı düşük. Ağır oligoastenoozospermi sayı hareket herşey düşük, sayı 100 bin hareket sıfır. 1 yılımız bitti bizimde. 2.yıla geçtik...

Benide eklermisin 2.10 Chern30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…