- 30 Eylül 2021
- 273
- 107
- 30
- Konu Sahibi karaca3443
Kızlar tek catlatma ignesinin etkisi ne kadar bi yumurtam çatladı olgunlaşmış diğeri daha değil adete kadar çatlar dedi doktor iğne o çatlamayan olgunluğa gelince ona da etki edermi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanırım ağrı olmazsa etki etmezmi ki iğneAmin inşallah nasılsın ağrı varmi
Eder canım etkisi 14 gün sürüyor diyolar ya kalitesini arttırır geliştirir üzülmeKızlar tek catlatma ignesinin etkisi ne kadar bi yumurtam çatladı olgunlaşmış diğeri daha değil adete kadar çatlar dedi doktor iğne o çatlamayan olgunluğa gelince ona da etki edermi
Bende 18 de vuruldum ama doktorum 20 lerde catlaer dedi bazilarinda bu sayılar değişiyor ama doktorlar takip ede ede öğreniyor demek o kişiyi ne zaman kaç mm de catlayacaginiKızlar bir sorum olacak örneğin 18mm de çatlatma iğnesi vurulduğunda iğne kaç mm kadar yumurtayı büyütüyor? Çatlama noktası kaç mm de oluyor çok anlamadım ben Mesela ben 18 mm de vuruldum başka arkadaş 20 mm de vuruldu diyelim. Her ikimize de 36 saat sonra ilişki diyorlar ama boyutlar farklı çatlama noktası kaç oluyor
Yok kız bende yeni vurdum 2 gün oldu çok agridi kişiden kişiye degisiyordur büyük ihtimalle ondan sordumYok sanırım ağrı olmazsa etki etmezmi ki iğne
Eder canım etkisi 14 gün sürüyor diyolar ya kalitesini arttırır geliştirir üzülme
Seninde çok yeni ,insana hiç olmayacak gibi geliyo 1 buçuk senedir olmadı ama burdakileri okuyunca umut oluyo bakalım inşallah güzel haberler veriirizYok kız bende yeni vurdum 2 gün oldu çok agridi kişiden kişiye degisiyordur büyük ihtimalle ondan sordum
Evet canım benimde yeni inşallah inşallahSeninde çok yeni ,insana hiç olmayacak gibi geliyo 1 buçuk senedir olmadı ama burdakileri okuyunca umut oluyo bakalım inşallah güzel haberler veriiriz
Kızlar tek catlatma ignesinin etkisi ne kadar bi yumurtam çatladı olgunlaşmış diğeri daha değil adete kadar çatlar dedi doktor iğne o çatlamayan olgunluğa gelince ona da etki edermi
Yok sanırım ağrı olmazsa etki etmezmi ki iğne
Kızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz iğnenin sizdeki etkileri nasıl ben iğne gününü saymazsak 5. Gündeyim. Hala kasık batmalarım oluyor rahmimde ara ara kasılma oluyor ve gazım epey varEder canım etkisi 14 gün sürüyor diyolar ya kalitesini arttırır geliştirir üzülme
Benimde idrar çok fazla ayrıca çatlayan yumurtada batmalar var ve rahim bölgem çok ağrıyorKızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz iğnenin sizdeki etkileri nasıl ben iğne gününü saymazsak 5. Gündeyim. Hala kasık batmalarım oluyor rahmimde ara ara kasılma oluyor ve gazım epey var
Ha bide belim kopacak gibi ağrıyorY
Benimde idrar çok fazla ayrıca çatlayan yumurtada batmalar var ve rahim bölgem çok ağrıyor
10. Gundeyim ben dün akşam rahatsizlaninc test verdim covitli çıktım eklem ağrılarima karışıyor kasiklarimdaki ağrıyi hissedemiyorum bile 10 gün karantinam var testte veremeyecegim bekliycez artık sizlerle aynı tarihte ancak öğrenirimKızlar ne durumdasınız kaçıncı gündesiniz iğnenin sizdeki etkileri nasıl ben iğne gününü saymazsak 5. Gündeyim. Hala kasık batmalarım oluyor rahmimde ara ara kasılma oluyor ve gazım epey var
Daha yeni mi çatlama oldu canimcimY
Benimde idrar çok fazla ayrıca çatlayan yumurtada batmalar var ve rahim bölgem çok ağrıyor
Evet canım bugün 4 gün ama karin agrım gazdanmsDaha yeni mi çatlama oldu canimcim
Kasıklarda fena ağrı yapıyor ilaçla yumurtladigimiz için heralde normal olan arkadaşlarım hiç yumurtlama sancısı falan cekmezlermis bilmezler mis hepsi de 2. Ciyi doğuracakEvet canım bugün 4 gün ama karin agrım gazdanms
Igneden dolayi bencede maşallah onlaraKasıklarda fena ağrı yapıyor ilaçla yumurtladigimiz için heralde normal olan arkadaşlarım hiç yumurtlama sancısı falan cekmezlermis bilmezler mis hepsi de 2. Ciyi doğuracak
Galiba meme ucuKizlar yazarlar ya göğüs ucu hassasiyet i var diye o nasıl bişey ya meme ucu mu sizliuor
Hoşgeldin canimcim bende 11. Gunumdeyim benimde o sızılar başta fazlaydı sonra daha hafifledi dediğin gibi dokununca sızlıyor ama az kaldı bu kadar bekledik ne kaldı surdaSelam kızlar ben de bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi vuruldum bugün 11.günüm iğneden sonra. Sol kasığımda kramp gibi ağrı girdi ve göğüslerimde sızı var sanki dokununca ağrıyo ama adet öncesi hassasiyetide olabilir bilmiyorum. Geçen ay çok kendimi dinlemiştim bu ay yapmayım diyorum ama olmuyor günler geçmedi bir türlü