- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi karaca3443
Evet var canımKızlar kafama takıldı akşam bi daha yaptım ama çok çok ince çizgi var sadece
Eki Görüntüle 2931691
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var canımKızlar kafama takıldı akşam bi daha yaptım ama çok çok ince çizgi var sadece
Eki Görüntüle 2931691
Ya gece 9 güne gireceğim iğne yapaliEvet var canım
Canım bugün 14 günüm benim yarın 15 i erken değil yani zaten biseyde çıkmadı bu ayda olmadı galibaKızlar siz testleri iğne etkisi geçti diye mi yapıyorsunuz bu kadar erken ben geçen ay 12. Gün yapmaya başlamıştım çizgi yoktu hadi bakalım koyulaşır inşallah diye sabah akşam yaptım sinirlerim bozuldu koyulaşmadı tabiki o yüzden bu ay çok kararlıyım 14. Gün sabah yani
Pazar günü yapacağım en azından acaba yarın çıkar mı şüphesi kalmaz.
Canım ben iğne etkisini takip etmek için yapıyorum kaç günde vücuttan atılıyor benim diye ona göre test yapmaya başlicam çünkü bendeKızlar siz testleri iğne etkisi geçti diye mi yapıyorsunuz bu kadar erken ben geçen ay 12. Gün yapmaya başlamıştım çizgi yoktu hadi bakalım koyulaşır inşallah diye sabah akşam yaptım sinirlerim bozuldu koyulaşmadı tabiki o yüzden bu ay çok kararlıyım 14. Gün sabah yani
Pazar günü yapacağım en azından acaba yarın çıkar mı şüphesi kalmaz.
Canim senin kaçıncı gününCanım ben iğne etkisini takip etmek için yapıyorum kaç günde vücuttan atılıyor benim diye ona göre test yapmaya başlicam çünkü bende
Adet olana kadar bekle benimde adet olucak mış gibi karın ağrısı varCanım bugün 14 günüm benim yarın 15 i erken değil yani zaten biseyde çıkmadı bu ayda olmadı galiba
12 bugün canımCanim senin kaçıncı günün
Bana da ara da bir geliyorAdet olana kadar bekle benimde adet olucak mış gibi karın ağrısı var
Senin için erken canım iğnenin etkisi geçmemiş olabilir hala 11 günü bekleYa gece 9 güne gireceğim iğne yapali
Haydi bakalım ne olcak sonuç12 bugün canım
Adet olana kadar Umut vardır canımKizlar benimki pozitif e dönmez heralde artık umudumu kessem mi
Ben forumda daha sonra pozitife döneni de gördüm döllenme süresi farklı oluyor herkeste ondan sanırım 17. Güne kadar gebelik çıkabiliyor diye biliyorumKizlar benimki pozitif e dönmez heralde artık umudumu kessem mi
Bir umut bekleyeyim bari yarın iğnenin 15 günü zaten yoksa adet olucam o kadar stresli ve üzgünüm ki ne söylesem geçmeyecek kalbimdekini aksedebilir miyim bilmiyorum teselliniz iyi geliyo kizlarBen forumda daha sonra pozitife döneni de gördüm döllenme süresi farklı oluyor herkeste ondan sanırım 17. Güne kadar gebelik çıkabiliyor diye biliyorum
Ah canım benim bizi bizden başkası anlamıyor ki zaten. Senin kaçıncı denemendi yaşın kaç?Bir umut bekleyeyim bari yarın iğnenin 15 günü zaten yoksa adet olucam o kadar stresli ve üzgünüm ki ne söylesem geçmeyecek kalbimdekini aksedebilir miyim bilmiyorum teselliniz iyi geliyo kizlar
Bilmiyorum hiç saymadım 4 yıldır deniyoruz 28 yaşındayım kuzumAh canım benim bizi bizden başkası anlamıyor ki zaten. Senin kaçıncı denemendi yaşın kaç?
Süreç yoruyor tabi ama yaşın bana göre küçük yine ben 31 yaşındayım 3,5 sene deli gibi korundum şimdi de tutuştum işteBilmiyorum hiç saymadım 4 yıldır deniyoruz 28 yaşındayım kuzum
Korununca etkisi ancak geçiyordur başka bir sorun yoksaSüreç yoruyor tabi ama yaşın bana göre küçük yine ben 31 yaşındayım 3,5 sene deli gibi korundum şimdi de tutuştum işte