- Konu Sahibi karaca3443
İnşallah catlamadir çünkü böyle ağrı cektigimde kist olusmustuAğrı bende de oldu çok kötü sancılar girdi iğnenin etkisi çatlatma ile ağrı oluyor sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah catlamadir çünkü böyle ağrı cektigimde kist olusmustuAğrı bende de oldu çok kötü sancılar girdi iğnenin etkisi çatlatma ile ağrı oluyor sanırım.
O zaman benimki Çarşamba günü ne denk geliyorBenim bildiğim kadarıyla normalde iğneden 14 gün sonra adet olmamız bekleniyor. Yanlış anladıysam arkadaşlar düzeltsin. Mesela geçen ay iğme gününü saymazsak tam 14 gün sonra adet oldum ben
Valla benimki 36saatten fazla sürdü catladigi iğnenin 3gunu olduCanım iğneden sonraki günden itibaren sayıyorsun zaten yumurtada 36 saatte çatlıyor
İnşallah canım silikte olsa bı çizgi bizde görürüz inşallahYumurtlama günlerindesin inşallah hayırla sonuçlanır herkeste farklı etkisi var canım
Saymıyoruz forumda gezip dolaşıp edindiğim bilgi bu hep saymayın demişlerNabaysiniz kizlar iğne vuruldugumuz gunu saymıyor muyuz şimdi oturup buna bı karar vermeliyiz
Vay babam vay ama benim iğne etkisi silindi bir gün sonra test günüm zaten evde yapmaya devam edicim not alıyorum testlerin üstüne sizede hep bı çekip aticamSaymıyoruz forumda gezip dolaşıp edindiğim bilgi bu hep saymayın demişler
Gönder gelsin canım bekliyoruzVay babam vay ama benim iğne etkisi silindi bir gün sonra test günüm zaten evde yapmaya devam edicim not alıyorum testlerin üstüne sizede hep bı çekip aticam
5 guuuuuuuunnnnn dayancan neye göre böyle diyon ya hamile değilsen 5 güne çoktan adet Olcan zaten test yapmak istiyorsan bence varsa bile erken değer düşük çıkar suanki Araf halinden farklı olmaz ama icindne geliyorsa yap kan ver kaset test yap ama kendini engelleme buna karşıyımYada sabredip sonra mi yapsam 4-5 gün sonra
Amaan be yaaa hiç hasta olcam diye düşünmüyorum sende öyle düşünme yapabiliyorsun her güne bi tedt yap çizgide koyulaşma var mı takip et nasıl ovulasyon u takip ediyosak buda öyle bişey en azından sabırsızlıgimiza iyi gelir kuzumBen geçen ay iğneden 16 gün sonra hasta olmuştum eğer geçen ayı örnek alırsam 5 gün sonra âdet olmam lazım
Bence incecik biz çizgi var bundan sonra yapmaya devam et koyulascak miEvet kızlar 11.gun ve tertemiz bir test ile karşınızdayım bundan sonrası adet gününü beklemece artık
tamam iki gün sonra tekrar yapicam kız ben o kadar baktım göremedim sen nasıl gördün şaşı oldum bakmaktan resmenBence incecik biz çizgi var bundan sonra yapmaya devam et koyulascak mi
Bugun kendi testlerime o kadar çok baktım ki uzayda olsa görürüm bide çizgi ilk beş dk da cikiyo evet tamam ama kuruyunca parlaklığı azaldığı için daha net görünüyor kuruyunca yine baktamam iki gün sonra tekrar yapicam kız ben o kadar baktım göremedim sen nasıl gördün şaşı oldum bakmaktan resmen
Aaa tamam canım bakayım kuruyuncaBugun kendi testlerime o kadar çok baktım ki uzayda olsa görürüm bide çizgi ilk beş dk da cikiyo evet tamam ama kuruyunca parlaklığı azaldığı için daha net görünüyor kuruyunca yine bak