Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Valla ilk gün yattım ertesi gün kahvaltı ettik sahile yürüyüşe gittik pazartesi yemek falan yaptım bugünde öyle normal günlük işler ağır işler hariç herşeyi yapıyorum
Ayakta kalınca rahmim düşecek gibi hissediyorum ben ayni bir ağırlık basıyor aşağı gibi psikolojik olabilir

Valla ilk gün yattım ertesi gün kahvaltı ettik sahile yürüyüşe gittik pazartesi yemek falan yaptım bugünde öyle normal günlük işler ağır işler hariç herşeyi yapıyorum
Geçen seneki transferde 4. Gün misafir geldi yatılı . Tabi söylemedik tüp bebek süreçlerini . Tutar gibi olup tutmamasını ona bağlıyorum . Yoruldum ve tutunamadı . Niye insanlara hayır diyemiyoruz bilmiyorum . Böyle bir süreçte misafir :/

Valla ben ilk transferim de 2022 de tek gitmiştim transfere 1 saat yatırdılar otobüs durağına kadar yarım saat yürüyüp otobüsle eve geçtim hiç unutmam 1 Nisan ve ramazanın ilk günüydü hem sahur hem iftar hazırlıyordum hiç doğru düzgün yatmamıştım ama tutmuştu rabbim ol der ve olur gerisi bahane aslında

Benimde aynı gün rabbim hayırlısını nasip eylesin ama hiç transfer olmamış gibiyim
Sanki benim de dün akşam baya kasıklarım ağrıdı . Yattım ful . Sabahta yataktan kalkmadan şiddetli bir ağrı girdi . Şuanda da öğlen hafif yürüdüm aşağı düşecek rahmim gibi bir ağrı var . Göğüslerim 2 gündür inanılmaz hassas acıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…