• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayi catlatma ignesi olanlar biraz konusalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah canım inşallah kaç yumurta oluşmuştu ve ilk kez mi kullaniyorsun
2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta
Canım hiç tedavi olmadan mi aşılama yaptırdın
1,5 yıldır tedavi görüyorum , tabi hiç bir problem yoksa asilama yapılabilir hemen.

2. Kez yaptım, ilkinde aşılama yapıldı olmadi, bu ay klomen +catlatma iğnesi oldu. Igneyi verdiği gün 1 yumurta
1,5 yıldır tedavi görüyorum , tabi hiç bir problem yoksa asilama yapılabilir hemen.
1 yıldır deniyoruz olmuyor eşimde de bende de hic bir sorun yok hep olur diyip gönderdiler iki aydır da klomen kullandım geçen ay 1 yumurta oldu kendiliğinden çatladı bu ay 3 yumurta oldu iğne yaptırdım 5 gün oldu heyecanla bekliyorum

Kizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin noluur 🙏 tek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..

Kizlar cat ignemi oldum bgn. Bir gun oncesine yani dune iliski vermisti birde yarin olck sonra pers kontrolum var tkrr. Sans dileyin noluur 🙏 tek yumurta 20mmdi- ama 2-3 gun once diger yumurtam catladi o zamanda iliski oldu..
Inşallah rabbim hepimize nasip eder bu ay mutlu haberler veririz 🤗🤗

Aşılama zor mu peki
Asilama zor birşey değil. Gayet basit bir olay aslında, normalde olması gereken birleşmeyi, Hastane ortamında, spermleri n şırınga ile rahme koyulması işlemi. Gerisi Allaha kalmış. O spermler yumurtayı bulacak mi . Bulsa da döllenme gerceklesecek mi , Allah bilir. Nasip hersey

Asilama zor birşey değil. Gayet basit bir olay aslında, normalde olması gereken birleşmeyi, Hastane ortamında, spermleri n şırınga ile rahme koyulması işlemi. Gerisi Allaha kalmış. O spermler yumurtayı bulacak mi . Bulsa da döllenme gerceklesecek mi , Allah bilir. Nasip hersey
Haklısın hersey nasiple

Kizlqr bende dun aksam ignemi vurdum .2 tne biri 24 digeride o kadar buyuklukte yumurtam varmis .Hayirlisi bakalm 2 .igne denemesi bu ilk defa klomen kullandim.Dr dun aksm ilski olsn dedi ama olmadi zatwn 36 saat sonra cqtiyor yumurta icerde sperm bulunrsq iyi olur dedi bu aksm 24 saat dolnca ilski olucak kismtse gec kalmis olmam dimi gwcen ayda 36 saat sonra girdk olmadi

Bu sabah ignemi oldum doktor yarin aksamdan itibaren yapmamizi soyledi. Bu ay sonu esimin dogum gunu ugurlu gelir insallah guzel bir dogum gunu hediyesi olur❤️❤️

Merhabalar kizlar bende bugun catlatma ignesi vuruldum dun yumurtalat 20 ml olmistu hayirlisi ins hepimiz icin allah gonlumuze gore versin

Herkese merhaba bende 2 ekim de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.
Çatlatma iğnesi yapıldığı günden beri hiç şikayetim olmadı ağrı vs. hala da yok sizler ne durumdasınız?

Herkese merhaba bende 2 ekim de çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim.
Çatlatma iğnesi yapıldığı günden beri hiç şikayetim olmadı ağrı vs. hala da yok sizler ne durumdasınız?
3 ekimde vuruldum bende kasıklrım ara da bir ağırıyor belim ağırıyor bugün de göğüslerim de başladı 😔 galiba adet olucam

Back