• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim ayi catlatma ignesi olanlar biraz konusalim mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben iğne günü hariç 14. Günümdeyim sabah test yaptım bu şekilde silik çizgi çıktı sizce nedir durum ? İki gün sonra tekrarlamak için bir test daha aldım. İnşallah herkes bir an önce istediği sonuca ulaşır 🙏🏼🙏🏼Eki Görüntüle 2547759
İkinci cizgi baya belirgin ama bence kan verin iki gun sonra kanda deger artmis mi diye bakarlar
Ben de yarin sabah erken gebelik testi yapacagim ignemin 16.gunu olacak yarin

Hamile olanlar regl agrisi gibi agri oluyor mu ben bu agriyi yasiyorm o yuzden hic umudum yok doktorda kan ver 2 gune dedi ama

İkinci cizgi baya belirgin ama bence kan verin iki gun sonra kanda deger artmis mi diye bakarlar
Ben de yarin sabah erken gebelik testi yapacagim ignemin 16.gunu olacak yarin
Teşekkürler yorumunuz için inşallah gebesinizdir siz de 😊 ben de 16. Günümde kan vereceğim yani Cumartesi günü hakkımızda hayırlısı olsun ☺️

Hamile olanlar regl agrisi gibi agri oluyor mu ben bu agriyi yasiyorm o yuzden hic umudum yok doktorda kan ver 2 gune dedi ama
Kasik agrisi bende de var. İlactan
Teşekkürler yorumunuz için inşallah gebesinizdir siz de 😊 ben de 16. Günümde kan vereceğim yani Cumartesi günü hakkımızda hayırlısı olsun ☺
Mesajim yarim kalmis size ilactan olabilir o yuzden hic umutlu degilim yazicaktim yazamamisim:)
Bu arada gebe Degilim maalesef az once erken gebelik testlerinden yaptim ve baya baya negatif:)
Hayirlisi boyleymis bu ay cok istemistim vardir bir zamani

Kasik agrisi bende de var. İlactan

Mesajim yarim kalmis size ilactan olabilir o yuzden hic umutlu degilim yazicaktim yazamamisim:)
Bu arada gebe Degilim maalesef az once erken gebelik testlerinden yaptim ve baya baya negatif:)
Hayirlisi boyleymis bu ay cok istemistim vardir bir zamani

Kacinci gunundu canim? Belki idrarda cikmamistir

Back