- 4 Ekim 2023
- 2.364
- 1.657
- 30
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.161
Hadi ya tüh umarım herşey yolundadır bebğimOraya attım ama cevap gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya tüh umarım herşey yolundadır bebğimOraya attım ama cevap gelmedi
Bir kaç kişiye sordum temiz dediler canımHadi ya tüh umarım herşey yolundadır bebğim
Bende hiç anlamam sperm testinden. Yardımcı olamadım kusura bakmaBir kaç kişiye sordum temiz dediler canım
Yok canım estağfurullah ne kusuru belki anlayan olur diye attımBende hiç anlamam sperm testinden. Yardımcı olamadım kusura bakma
İyi bari sevindim canımBir kaç kişiye sordum temiz dediler canım
2 gün gecikmen varsa kan verebilirsin. Yada yumurtlaman geç olduysa ona bağlı olarak reglin gecikmiş olabilirArkadaşlar 2 gün geçti adetim bugün evde test yaptım negatif sağ kasık ağrım var sadece kan daha doğru sonuç verir dımı ne zaman kan vermeliyim
Merhaba canım belli oldumu benimde kasımın ikisine betaKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Merhaba canım belli oldumu çok merak ettim benimde bata iki Kasım umudumu kesmek istemiyorum sanırım regl olucam ara sıra kasığımda batmalar başladıKızlar selaaam. Geçen ay ufak kist oluştuğu için buralara 1 ay ara vermek zorunda kalmıştım. Şimdi kaldığım yerden devam ediyorum. Yumurtlamam bitti beklenen adet tarihim 18 Ekim. Yakın olan arkadaşlarım varsa gelin birlikte bekleyelim
Regl oldum bitti şimdi yumurtlama zamanımı bekliyorum 1 Kasım gibi olur muhtemelen. Sonrasında bat tarihim 15 Kasım. Bakalım umudunu kesme kırmızıları görene kadarMerhaba canım belli oldumu benimde kasımın ikisine beta
Merhaba canım belli oldumu çok merak ettim benimde bata iki Kasım umudumu kesmek istemiyorum sanırım regl olucam ara sıra kasığımda batmalar başladı
Eki Görüntüle 3316768
Yine de pozitif düşünmeye devam
Canım ne güzel insana moral veriyorsun ya benim durumda vahim kasımın ikisine regl olmam lazım reglime 6 gün kala test yaptım ikiside silik çıktı dört gün kala yapayım dedim onda silik çıktı geçti tüm belirtti ler var mide bulantısı harinc kasık ağrısı göğüs hassasiyeti gibi ama regl ağrısı gibime geliyor umudum kalmadiKuzumm ben 2 gündür akşama doğru çok halsizleşiyorum mide bulantılarımda var zaten ama kusturmuyor ara ara kasıklarımda ağrı oluyor çok hafif akıntımda normal kabızlığım var
Rengle kaç gün kala yaptın canımHeee anladım teşekkür ederim
Canım var mı testlerinin fotoğrafıKızlar banada yardımcı olurmusunuz reglime 6 gün kala test yaptım iki tane ikiside çok silik çıktı dört gün kala tekrar yaptım ilk silik çıktı sonra yok oldu şimdi kasıklarıma ara ara batmalar oluyor göğüs hassasiyeti ve halsizlik var ama öyle leke felan gelmedi benden reglime de üç gün var ne yapacak bilmiyorum çok umutsuzlastim reng ağrıları gibi yardımcı olun banada Fatmaben Basakbasak1 Orangegreysky
Merhaba canım testin markası neydi ikiside silikse test hatalıdır c tam koyu olmalı testin hatasız olduğunu oradan anlarsın canım. Henüz 3 gün var çoğu kişi regli sine 2 gün kala öğreniyor bekle biraz. Yazdığın belirtiler Reglin geleceği zamanda oluyor malesef o yüzden ayırt etmek çok zor canımKızlar banada yardımcı olurmusunuz reglime 6 gün kala test yaptım iki tane ikiside çok silik çıktı dört gün kala tekrar yaptım ilk silik çıktı sonra yok oldu şimdi kasıklarıma ara ara batmalar oluyor göğüs hassasiyeti ve halsizlik var ama öyle leke felan gelmedi benden reglime de üç gün var ne yapacak bilmiyorum çok umutsuzlastim reng ağrıları gibi yardımcı olun banada Fatmaben Basakbasak1 Orangegreysky
Var evet ama atttim resimleri vardı usttekini akşam alttakini sabah yaptım canım regle 6 gün varken yapmıştım bunları şimdi üç gün var beş 6 dakika içinde silik olusuyorduCanım var mı testlerinin fotoğrafı
Bununla ilgili bir sonuca ulaştınız mı acaba?? Benimde iki gündür öyle. Böyle bi ağrı karnım gibi ama karın ağrısı gibi değil sanki sancı gibi kasık desen kasık değil böyle değişik bir ağrı neden oşabilir acabaHanımlar çok özür dileyerek bi şey soracağım. İlişki sırasında çok ağrım oldu, karnım ağrıdı gibi aslında tam kasık diyebilir miyim bilemedim. Regl öncesi oluyor mu böyle? Benim hormonlar 2 senedir baskılandığı için hiç yaşamamıştım sanırım baya ağrı oldu
Hayır canım, bu ay kocişimi göremedim bile o yüzden ağrı devam ediyor mu bilmiyorumBununla ilgili bir sonuca ulaştınız mı acaba?? Benimde iki gündür öyle. Böyle bi ağrı karnım gibi ama karın ağrısı gibi değil sanki sancı gibi kasık desen kasık değil böyle değişik bir ağrı neden oşabilir acaba
Anladım canım bende klomen kullanıyorum onun etkisi mi yumurta mı çatlıyor başka bişey mi anlayamadım tamHayır canım, bu ay kocişimi göremedim bile o yüzden ağrı devam ediyor mu bilmiyorum
Ben bu ağrıyı yaşadığımda adetime 1 hafta kalmıştı ne yumurtlamaydı ne çatlama ben de anlamamıştımAnladım canım bende klomen kullanıyorum onun etkisi mi yumurta mı çatlıyor başka bişey mi anlayamadım tam