- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
- #1.001
Ben elendim kizlar dün regli oldum battan önce olmus oldu.. insallah bidahaki sefere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bende de çıkmadı kimyasalda bile silik pozitif gördüm senin bat a kaç kaldı takip edemedim ya da geçti mi ?Basakbasak1 canım sende prodoctor test kullandın. Öncelerinde hiç kuruma çizgisi çıkmışmıydı. Ben başından beri kullanıyorum hiç kuruma çizgisi çıkmamıştı bende. Ama sanki 2 gün önce yaptığım testte silik çizgi var
Kuzum bak arkadaşımın 8 gün gecikmesinden sonra hamile olduğu belli oldu sabırla bekleyelim bakalım
Öyle canım bekliyorumKuzum bak arkadaşımın 8 gün gecikmesinden sonra hamile olduğu belli oldu sabırla bekleyelim bakalım
Bat bugün. 2 gün önce yaptığım testleri atıcaktım. Silik çizgi gördüm. Su tuttum gitmedi galiba. Sağdaki su tutmuş halim. Bilmiyorum bekliyorum. Beklediği için güvenemiyorumKuzum bende de çıkmadı kimyasalda bile silik pozitif gördüm senin bat a kaç kaldı takip edemedim ya da geçti mi ?
Olmazları olduran allahtırÖyle canım bekliyorum
Kuzum üzgünüm ama ben göremedim çizgiBat bugün. 2 gün önce yaptığım testleri atıcaktım. Silik çizgi gördüm. Su tuttum gitmedi galiba. Sağdaki su tutmuş halim. Bilmiyorum bekliyorum. Beklediği için güvenemiyorum
Ay valla bende ne gördüğümü ne göreceğimi şaşırdım. Dünden beri sağ gözüm bulanık görüyor zaten ondan bile görmüş olabilirimKuzum üzgünüm ama ben göremedim çizgi
Kuzumm bat a kaç gün var kendini nasıl hissediyorsun ?Ay valla bende ne gördüğümü ne göreceğimi şaşırdım. Dünden beri sağ gözüm bulanık görüyor zaten ondan bile görmüş olabilirim
Erken canım çok büyük olasılıkla negatif göreceksin en az 2-3 gün beklePik üzerinden 7 gün geçti adetime 7 gün var test için erken mi arkadaşlar
Canım senin bata ne kadar vardıYine olmadı gerçekten yoruldum artık
Yarın batCanım senin bata ne kadar vardı
Tamam canım teşekkür ederimErken canım çok büyük olasılıkla negatif göreceksin en az 2-3 gün bekle
bnmde olmadı bnde bu ayan güya cok umutluydum..kasım var önümüzdeYine olmadı gerçekten yoruldum artık
ElhamdülillahOlmazları olduran allahtır
Belli olmaz canım batı 3 gün geçmesine rağmen negatif gören sonra hamile olduğu anlaşılan arkadaşım var benim dua et sen hayırlısı olsunYarın bat
Bat bugün normalde. Göğüs hassasiyetim var o kadarKuzumm bat a kaç gün var kendini nasıl hissediyorsun ?
Amin de öyle ama adet sancısı gibi sancım varBelli olmaz canım batı 3 gün geçmesine rağmen negatif gören sonra hamile olduğu anlaşılan arkadaşım var benim dua et sen hayırlısı olsun
Aynen bende çok umutluydum ama bu ay çok kafama taktım çok test yaptım Kasım da da olmazsa tedaviye baslicaz sadece bu ay yaptığım testler o yüzden de çok yalancı pozitif te gördüm testlerimin hepsini attım ovulasyon testlerimi de attım kullanmicam gelecek ay da test yapmicam adetim geçerse yaparım adet olursam da tedaviye baslicaz zaten ikimiz için de hayırlısı olsunbnmde olmadı bnde bu ayan güya cok umutluydum..kasım var önümüzde