Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Aaa gerçekten mi senin testler negatif ti sonra silik oldu ksn değerin kaç peki
16.00 dan sonra çıkacak kuzum atarım ilk testimde hafif çizgi vardı ben negatif sandım kızlar gördü çizgiyi regl günü test yaptım silik pozitif çıktı bugünde böyle

Eklentiler

• IMG_9905.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 43
kuzum hayırlı olsun , senin bat ne zamandı ?

sabah bende gördüm pozitifi, ama bata daha var biraz bekliyim dedim
Kuzum benim 14ydü regl oldum ama az geliyor bugün kan verdim tekrar pozitif görünce hemşire dış gebelikte olabilir üstünede görüyor olabilirsin dedi

Kuzum benim 14ydü regl oldum ama az geliyor bugün kan verdim tekrar pozitif görünce hemşire dış gebelikte olabilir üstünede görüyor olabilirsin dedi

inşallah üstüne görmedir kuzummmm hayırlısıyla bebişin seninledir..
Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

benim bat a daha var o yüzden bekliyorum gitmedim kan vermeye

İnşallah canım benim dua edermisin bencede geçsin öyle git canım

tabiki kuzum sana ve tüm isteyen herkese dualarımdasınız...Olucak kuzum hiç bozma moralini bebişin inşallah seninle...

Rabbim herkesin kucağını doldursun , boş bırakmasın, evlat acısı göstermesin 6 buçuk ay önce bi evladımı kaybettim... ne haldeyim Allah biliyo.. Çok şükür rabbim nasip eder bu bebişimi sağ salim kucağıma alırım...

İnşallahh canım benim rabbim hayırlısını versin hepimize sağlıklı olsunn inşallah

inşallah üstüne görmedir kuzummmm hayırlısıyla bebişin seninledir..
Rabbim kucağına almayı nasip etsin...

benim bat a daha var o yüzden bekliyorum gitmedim kan vermeye
Test mı yaptın at resmini bakım nasıl ya bende dünden beri yapıyorum hep silik mi görüyorum yoksa gözlerimi öyle

16.00 dan sonra çıkacak kuzum atarım ilk testimde hafif çizgi vardı ben negatif sandım kızlar gördü çizgiyi regl günü test yaptım silik pozitif çıktı bugünde böyle
İnşallah üstüne gormedir doktora git bence hemen sonuçta sonra senin belirtiler neydi canım kız bende belirti yok testler negatif cildiricam ya

İnşallah üstüne gormedir doktora git bence hemen sonuçta sonra senin belirtiler neydi canım kız bende belirti yok testler negatif cildiricam ya
Midem bulanıyordu canım bi gün böyle elim ayağım boşaldı resmen halsizlikten bayılacak gibiydim. Şimdi mide bulantım hala devam ediyor belim ağrımaya başladı bugünde dünde kasıklarımda batmalar oldu iki taraflı ama çok uzun süreli değil

Demeki psikolojik değil canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz ya bende akşam rüya gördüm kan vermiştim betam 56 ydı o kadar psikolojinw işlemiş inşallah senin için hayırlısi olur dualarımız seninle

Kızlar devlet hastanelerinin acilinden giriş yapınca kandan gebelik testi yapıyorlar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…