- 15 Ekim 2023
- 60
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Siz ne zmaan yaptınız. Benim de 21 Ekim reglim. Dün yaptı. İkisi de negatifCanım sende bendensin.. insan görmek istiyo ama erken yaptık sanırımbenim de 5 günüm kaldı
Regl oldum canım o gün test yaptım silik pozitiflik vardı. ama normal zamandan daha az geliyor gün içinde 1 ped anca dolar hani.. belkide yarın biticek anlayamadım ilk kez böyle yaşıyorum normalde 7 gün sürer hala mide bulantılarım var bugünde kasık batması yaşıyorum yarın sabah test yapıcam tekrarMerhaba. Sonucunuz ne acaba
Siz ne zmaan yaptınız. Benim de 21 Ekim reglim. Dün yaptı. İkisi de negatif
Aynen vallahi meraktan ben inanıyorum şey çıkmayacağına en azından gözümle görmüş oldumCanım sende bendensin.. insan görmek istiyo ama erken yaptık sanırımbenim de 5 günüm kaldı
Acaba yerleşme kanaması dedikleri olay mı bu? Tam regl tarihinde mi oldunuz ? Umarım gönlünüzce olur herşey.Regl oldum canım o gün test yaptım silik pozitiflik vardı. ama normal zamandan daha az geliyor gün içinde 1 ped anca dolar hani.. belkide yarın biticek anlayamadım ilk kez böyle yaşıyorum normalde 7 gün sürer hala mide bulantılarım var bugünde kasık batması yaşıyorum yarın sabah test yapıcam tekrar
Bende bu sabah namaz saatinde ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif. Silik milim hiç bişi yok. Ay çok mu üzüyoruz kendimizi bu şekilde anlamadım. Beklemekten başka bişi gelmiyor ki eldenBu sabah yaptım ben umutlanmak istemiyorum sanki bişi var gibi kör oldum resmen yok gibi de
Bide size atayım bakın isterseniz
Eki Görüntüle 3318776
Aynen vallahi meraktan ben inanıyorum şey çıkmayacağına en azından gözümle görmüş oldum
Benim bugüne kadar testlerim hiç yanıltmadı hamilelik olsa da 4-3 gün kala çıkıyordu olmasa da aynı şekilde çıkmıyordu adet oluyordum yani ben de bekleyeceğim inşallah çıkar bende bir belirti olmadığı için yaptım zatenAnladım ama ilişkinin üzerinden 9 gün geçmesi çok kısa bir süre biraz daha sabredin lütfen
Bende 7 aydır gebe kalmaya çalışıyordum. Adetimden bir hafta önce lekelenmeye başladım adetime 1 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. akşamına kan testi verdim cuma günü 104.4 çıktı. 2 günde bir takip yaptırıyorum dünki kan testim 251 çıktı.
Ben ilişkinin üzerinden 14 gün sonra yaptım testi.
Bende bu sabah namaz saatinde ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatif. Silik milim hiç bişi yok. Ay çok mu üzüyoruz kendimizi bu şekilde anlamadım. Beklemekten başka bişi gelmiyor ki elden
Benim adetime 1 hafta kala lekelenmem oldu bir kere peçete silince geldi sonra geçti. Çarşamba gününden cumartesi gününe kadar lekelenmem oldu tekrar tabi cuma gün akşam ben kan verdim 104 çıktı. Takipteyim şuan. Ama ben klomen ve çatlatma iğne vurundum bu arada. Ve sabrettim tam 14 gün sonra zaten kendini göstermeye başladı lekelenme felan çünkü hayatımda hiç lekelenmem olmazdı adetten önce süphelendim ve test yaptım silik çıktı. Dünkü kan sonucum 251 daha kadın doğuma gitmedi bu sonuçtan sonra.Merhaba. Bende 7 ay olucak gebelik için bekliyorum ama dün kan be erken gebelik testim negatif çıktı reglime 5 gün var. HCG 0.1. Siz tam olarak ne zaman yaptınız
Valla beklemek kadar zor bir şey yok yaBende kuzum bende varsa da şuan çıkması zor ama insan içi rahat etsin istiyo sabahı zor etttim bi an önce test yapayım diye
Yerleşme damla damla oluyor diye bekliyorum regli tarihim 1-2 gün öne çekti canım tam 1 hafta önce lekelenmeye başlamıştım ben zaten sonra2 gün kala geldi. Regl görüp hamile olanlarda varmış öylemiyim değilmiyim yarın anlıcam inşallah bende merak ediyorum olduğum gün regl oldum deyip gitmedim ama az geleceğini düşünmedim maalesef. Adet günü testim böyleydiAcaba yerleşme kanaması dedikleri olay mı bu? Tam regl tarihinde mi oldunuz ? Umarım gönlünüzce olur herşey.
Allahım en kısa zamanda nasip etsinBenim bugüne kadar testlerim hiç yanıltmadı hamilelik olsa da 4-3 gün kala çıkıyordu olmasa da aynı şekilde çıkmıyordu adet oluyordum yani ben de bekleyeceğim inşallah çıkar bende bir belirti olmadığı için yaptım zaten
İnşallah dediğin gibi olur canım ya ben bu ay ovulasyon testi yaptım ona guvendim birde soğan kürü içmiştim inada güvendim iki defa onun sayesinde kaldım diye bu ay bakalım ne olucakAllahım en kısa zamanda nasip etsin
Canınızı sıkmasın strese girmeyin olurrr
Bende klomen ve çatlama iğnesi kullandım.İnşallah dediğin gibi olur canım ya ben bu ay ovulasyon testi yaptım ona guvendim birde soğan kürü içmiştim inada güvendim iki defa onun sayesinde kaldım diye bu ay bakalım ne olucak
Valla bana kalsa hemen yapcam amaAynen kuzum valla bilmiyorum inan.. tekrar ne zaman yapacaksın bi daha sen ?
Valla bana kalsa hemen yapcam amareglimi beklemek daha mantıklı
Adet olmak üzereyim, tam gelemedi henüz ama geliyor yoldaNe durumdasınız şu an ? Merak ettim
Yani gebelik olabilme ihtimali yok mu diyrosunAdet olmak üzereyim, tam gelemedi henüz ama geliyor yolda
Bende yok canım ya maalesef sanmıyorum, hala sökülememiş olması da doğum kontrol hapını bıraktığım için herhalde olabiliyor böyle demişti bi arkadaş buradaYani gebelik olabilme ihtimali yok mu diyrosun