- 20 Aralık 2022
- 4.243
- 1.691
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Canım ne zaman kontrole gidiceksin kanaman cokmu nasılAmiiin çok teşekkür ederim
Canım sem ne yaptın adet günün bugün öyle bakerken ilk sayfalara sen aklıma geldinBenimde bat 17 Ekim ama değerlendirme 1 kere oldu, nasip
Regl canım bildiğin sadece daha azıCanım ne zaman kontrole gidiceksin kanaman cokmu nasıl
İnşallah artar canım yaRegl canım bildiğin sadece daha azı3 gün sonra gidicem beta artışı var mı diye bakıcak tekrardan. Sonradan gidicem
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah138.8 çıktı betam canım cuma günü yine kan vericem
Valla test yaptım silik çıktı kan verdim negatif çıktı adetim de daha gelmedi testim de bu şekildeydiCanım sem ne yaptın adet günün bugün öyle bakerken ilk sayfalara sen aklıma geldin
Canım bu çizgilere güven olmuyor gerçektenValla test yaptım silik çıktı kan verdim negatif çıktı adetim de daha gelmedi testim de bu şekildeydi
MaalesefCanım bu çizgilere güven olmuyor gerçekten
Benimde erken gebelikte bişey yok. Kaset testte silik çizgi var. Anlamadım. Kuruma çizgisi su damlatınca gidiyomuydu ?Canım bu çizgilere güven olmuyor gerçekten
Benimde öyle oldu ama bence kuruma cizgisiydi benimki senin test ne zamanBenimde erken gebelikte bişey yok. Kaset testte silik çizgi var. Anlamadım. Kuruma çizgisi su damlatınca gidiyomuydu ?
Tamam canımTamam canım yaz buraya unutma
Bugün ama sabah tahmin ettiğim saatten erken çıkınca bakamadım tam. Su damlattım gitti. Demekki kuruma çizgisiydiBenimde öyle oldu ama bence kuruma cizgisiydi benimki senin test ne zaman
Öyle olabilir canım günün gelince yap canım inşallah pozitif görürsünBugün ama sabah tahmin ettiğim saatten erken çıkınca bakamadım tam. Su damlattım gitti. Demekki kuruma çizgisiydi
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimmHayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günüm yarın bakalım bekliyorum ama sanmıyorum ya. Adet olacakmışım gibiÖyle olabilir canım günün gelince yap canım inşallah pozitif görürsün
Benimde 3/4 gün var yaptığım bütün testler negatif yokGünüm yarın bakalım bekliyorum ama sanmıyorum ya. Adet olacakmışım gibi
Ben şaşırdım çıkmasına zaten çok hayal kırıklığı olmadı her ay yaşadığım şeyler olunca insan hayal kırıklığı da yaşamıyor alışıyorHep hayal kırıklığı
Adet olmazsam yarın perşembe günü yapıcamÖyle olabilir canım günün gelince yap canım inşallah pozitif görürsün
Yaparsan bizle paylaş canımAdet olmazsam yarın perşembe günü yapıcam