- 15 Ekim 2023
- 60
- 34
- 34
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Yani gebelik olabilme ihtimali yok mu diyrosunAdet olmak üzereyim, tam gelemedi henüz ama geliyor yolda
hayırlısı olsun bakalım o zaman. Vaktinde ve sağlıklı bir şekildeBende yok canım ya maalesef sanmıyorum, hala sökülememiş olması da doğum kontrol hapını bıraktığım için herhalde olabiliyor böyle demişti bi arkadaş burada
Canım ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama etki etmedi 6 ay önce nisan ayında ben de aynı 8 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu 7 ayıma gireceğim hala sonuç yok randevu aldım kendime gidip gözükmek istiyorum ama bir sene diyorlar bazen de 6 ay diyorlar anlamadım yani inşallah bu sefer bir sıkıntı yaşamazsın �nşallah sağ salim kesenu görürsün bebeğini görürsün kalp atışlarını duyarsınBende klomen ve çatlama iğnesi kullandım.
Mart ayında kürtaj olmuştum 8. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için tam 7. Ayda hamile kaldım. Ama tabiki dış gebelik mi normal gebelik mi daha belli değil kese görünmedi ya 4 haftalık felan anca hamileyim.
İnan ben o ilacı ve iğneyi oldum ya dedim benim neyime o ilaçlar bana etki edicek dedim saldım resmenCanım ben de klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama etki etmedi 6 ay önce nisan ayında ben de aynı 8 haftalık kürtaj oldum kalbi durdu 7 ayıma gireceğim hala sonuç yok randevu aldım kendime gidip gözükmek istiyorum ama bir sene diyorlar bazen de 6 ay diyorlar anlamadım yani inşallah bu sefer bir sıkıntı yaşamazsın �nşallah sağ salim kesenu görürsün bebeğini görürsün kalp atışlarını duyarsın
İnşallah canım bu sefer mucizene kavuşursun canım işte bizim tek sıkıntımız çok takıntılı olmak ben İstanbul'da oturuyorum canım sen nerede oturuyorsun �stanbul'daysan bir doktor önerin varsa giderimİnan ben o ilacı ve iğneyi oldum ya dedim benim neyime o ilaçlar bana etki edicek dedim saldım resmen
İlk önce Allahımın sonra bu ilaçlarım vesilesi ile hamile olduğumu öğrendim. İnşallah sağlıkla ilerler bu sefer.
Siz nerde oturuyorsunuz yakınsak doktor önerirdim.
İnşallah olur bu ay canım Allah gönlüne göre versinMerhaba kızlar 1 senelik evliyim evlendiğim gün balayı dönüşü trafik kazası geçirdik iç kanama ve bacagım kırıktı 2 ameliyat geçirdim bu süreçte fizik tedaviye gittim hep hastanelerle uğraştım 5 ay boyunca şubat ayında hamile olduğumu öğrendim 6 7 haftaya girdiğimde boş gebelikti ve kürtaj oldum kürtajımın üstünden 5 ay geçti bu ay 6. Ve ben hamile kalmak istiyorum uğraşıyorum geçen ay maalesef olmadı bu ay ovulasyon testiyle birlikte çabalıyorum adet bitiş tarihim Ekim 6 12 13 14 15 ve bugun 16 sı ilişkiye çok dikkat ettim dua edermisnz umarım olur bu ay tutar inşalllahbu arada geçen ay doktorda hormon testi verdim prolaktinim 42 çıktı dostinex hap verdi 8 li onu kullanıyorum bana korunma dedi hamile kalırsan hapı bırak dedi gel dedi inşallah olur bu ay
Teşekkür ederim amin inşallahİnşallah olur bu ay canım Allah gönlüne göre versin
Aa tamam diğer topicte gördüm pozitif çıkmışBasakbasak1 canım naptın
Evet kuzum evet kan verdim şimdi sağlık ocağındaki ebe bilgi vericek 16.00 gibi üstüne görmede yaşıyor olabilirsin dış gebelikte dedi kuzum kadın doğuma sıra alırsan iyi olur dediAa tamam diğer topicte gördüm pozitif çıkmış
Al mutlaka canım bir an önce baktır belki fitil vs verir umarım çok sağlıklıdır bebişinEvet kuzum evet kan verdim şimdi sağlık ocağındaki ebe bilgi vericek 16.00 gibi üstüne görmede yaşıyor olabilirsin dış gebelikte dedi kuzum kadın doğuma sıra alırsan iyi olur dedi
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin, dualarım seninleEvet kuzum evet kan verdim şimdi sağlık ocağındaki ebe bilgi vericek 16.00 gibi üstüne görmede yaşıyor olabilirsin dış gebelikte dedi kuzum kadın doğuma sıra alırsan iyi olur dedi
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin, dualarım seninle
Sıra yok ki alayım kuzum özele almıştım olmadı onu öne çekeyimAl mutlaka canım bir an önce baktır belki fitil vs verir umarım çok sağlıklıdır bebişin
Çok dua edicem bebişin ve sana aşırı merak ediyorum ne yaşadığını inan çözemedimSıra yok ki alayım kuzum özele almıştım olmadı onu öne çekeyimbu cumartesiye mesela
Kuzum bence bekleme çünkü arkadaşımın 10 gün gecikme ile testleri negatif çıktı kanda çıktı hamile olduğu hemen vermelisinÇok dua edicem bebişin ve sana aşırı merak ediyorum ne yaşadığını inan çözemedimkız bende sizinle regli olmam lazımdı hala olmadım testte negatif çıkıyor kan testi vermek için ne kadar beklemeliyim sence
Sağlık ocağında versem mi acaba yarın., bugünde olmazsam hem regli de olasım yok gibiKuzum bence bekleme çünkü arkadaşımın 10 gün gecikme ile testleri negatif çıktı kanda çıktı hamile olduğu hemen vermelisin
Dün akşam hissettim o ağrıyı kuzum ama çok değildi zaten uzanıcaktım geçti. Bulaşık makinesini yetleştirirken kasığımda batma hissettim birdeSağlık ocağında versem mi acaba yarın., bugünde olmazsam hem regli de olasım yok gibisenin belin ağrıyor mu kuzum benim çok fena şuan
Bende hissediyorum ama yaptığım tesler negatif adet ağrısı da çekmiyorum bilmiyorum bu batmalar ne adet olacaksan yine batma yaşiyormusunDün akşam hissettim o ağrıyı kuzum ama çok değildi zaten uzanıcaktım geçti. Bulaşık makinesini yetleştirirken kasığımda batma hissettim birde