Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Ay merhaba bu ovulasyon testi için neye dikkat etmeliyiz ilk idrar olmamalı sanırım benim 11. Günüm yapayım bari birüsür test var evde
İlk idrar olmamalı evet.
Ben öğlen 3'te yapıyordum sabah yaptığımdan daha iyi sonuç aldım. 1'de idrarımı yapıyordum sonra hiçbir şey içmiyordum 3'e kadar.
Hep aynı saatte yapmak daha iyi olur.

IMG_2441.jpeg

kızlar günaydın , bişi yok demi gözlerim kör oldu :)

İlk idrar olmamalı evet.
Ben öğlen 3'te yapıyordum sabah yaptığımdan daha iyi sonuç aldım. 1'de idrarımı yapıyordum sonra hiçbir şey içmiyordum 3'e kadar.
Hep aynı saatte yapmak daha iyi olur.
Bugün yapıcam aslında ümitsizim bi yerleşme kanaması gördeydim belki ümidim olurdu

Ben elendim kızlar lekelenmem kırmızıya döndü kaldık kasım ayına Allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar bende adete beş gün var ilski üstünden dokuz gün geçmiş hiç bir belirti yok test yaptım tertemiz

Eklentiler

• IMG_20231016_132352.jpg
    IMG_20231016_132352.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20231016_132348.jpg
    IMG_20231016_132348.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 37
Selam kızlar benimde 15 ekim🥰 dün soluk pembe kahverengimsi lekelenmem oldu bugünde toplu iğne başı kadar geldi silince geldi birde açık kahverengiydi o da yani sanırım lekelenme yaşıyorum🥹 hayatımda hiç 1 hafta öncesinde regl olmadım. Mide bulantılarım oluyor 2-3 gündür ara ara. Test yaptım negatif çarşamba yine yapıcam
Merhaba. Sonucunuz ne acaba ☺️

Belirtilerim yok merak ettim ama belli adet olucam olsaydı en ufak bir çizgi çıkardı ya bu testlerde yazıyor 5/6 gün kala çıkarıyor ben bazı formlara bakıyorum beş gün kala çizgiler var hep yani onun içinde yaptım bu ay ovulasyon yapmıştım
Anladım ama ilişkinin üzerinden 9 gün geçmesi çok kısa bir süre biraz daha sabredin lütfen🙏
Bende 7 aydır gebe kalmaya çalışıyordum. Adetimden bir hafta önce lekelenmeye başladım adetime 1 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. akşamına kan testi verdim cuma günü 104.4 çıktı. 2 günde bir takip yaptırıyorum dünki kan testim 251 çıktı.
Ben ilişkinin üzerinden 14 gün sonra yaptım testi.

Anladım ama ilişkinin üzerinden 9 gün geçmesi çok kısa bir süre biraz daha sabredin lütfen🙏
Bende 7 aydır gebe kalmaya çalışıyordum. Adetimden bir hafta önce lekelenmeye başladım adetime 1 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı. akşamına kan testi verdim cuma günü 104.4 çıktı. 2 günde bir takip yaptırıyorum dünki kan testim 251 çıktı.
Ben ilişkinin üzerinden 14 gün sonra yaptım testi.
Merhaba. Bende 7 ay olucak gebelik için bekliyorum ama dün kan be erken gebelik testim negatif çıktı reglime 5 gün var. HCG 0.1. Siz tam olarak ne zaman yaptınız

X