Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Ay valla Şuan ne diye aratsak hepsi belirti aslında ama en azından benim için erken 2 gün oldu daha yumurtlama dönemi vs son ilişki olalı. Bi anda hasta oldum. Bağışıklığım düştü resmen çok bişeyde hissedemiyorum zaten
Doğru herşeyi belirti sanıyoruz beklemek çok zor inşallah bu ay olmuştur hepimizin❤️

Doğru herşeyi belirti sanıyoruz beklemek çok zor inşallah bu ay olmuştur hepimizin❤️
İnşallah. Geçtiğimiz aylarda arada bi kötümser düşünüyodum. 1 ay ara zorunluda olsa ara vermek o kadar iyi geldi ki. Bu ay herşeye pozitif düşünerek başladım hep olmasa yine üzülmem ama olacak düşüncesiyle ilerliyorum hep. Çünkü elimde bende doktora gittik hiç bir problem yok hayırlısı artık

İnşallah. Geçtiğimiz aylarda arada bi kötümser düşünüyodum. 1 ay ara zorunluda olsa ara vermek o kadar iyi geldi ki. Bu ay herşeye pozitif düşünerek başladım hep olmasa yine üzülmem ama olacak düşüncesiyle ilerliyorum hep. Çünkü elimde bende doktora gittik hiç bir problem yok hayırlısı artık
Bende ağustosta kimyasal geçirdim baya kötü olmuştum😌 ama bende şuan baya pozitifim olmazsa vardır allahın bir bildiği❤️ duaya devam🥰

Bende hsg çekilince bana birkaç gün korun dedi sadece tamamen o ay korun demedi oyüzden 10 gün kadar korundum sonrasında yumurtlama gördüğüm iki gün değerlendirdim şuan beklemedeyim film çekip o ay hamile kalan çok var

Kızlar günaydın adetim iki gün geçti kistimde var.asiri karın ağrım var bel ve göğüs te var.test yaptım hepsi negatif kisten dolayı sökülemiyor olabilir miyim hiç bitmek bilmeyen ağrılarım var

X