- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Tamam kuzum sağolasınÇıkar canım 1 2 saate çıkmış oluyor acil de verince daha erkende olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum sağolasınÇıkar canım 1 2 saate çıkmış oluyor acil de verince daha erkende olabilir
Hiç bekleme canım geç kalma riskli olur falan sonra pişmanlık yaşarsın Allah korusun kalbindeki gerçekleşsin inşallahTamam kuzum sağolasın
Amiiin amiiin allah herkesin gönlüne göre versinHiç bekleme canım geç kalma riskli olur falan sonra pişmanlık yaşarsın Allah korusun kalbindeki gerçekleşsin inşallah
Yarın yap canım bence zaten daha 5 gün varKizlar esim calisiyor isten sonra erken gebelik testi alip gelecek. Bugünmü yapsam yarnmi? Bat 19ekim
haklisn kuzum birde sabah daha iyi olurYarın yap canım bence zaten daha 5 gün var
Canım bende silince leke tarzı kırmızı olmayan bişey geldi peceteye galiba adet oluyorumYarın yap canım bence zaten daha 5 gün var
Bende de öyle ya bakalımCanım bende silince leke tarzı kırmızı olmayan bişey geldi peceteye galiba adet oluyorum
Acaba yerleşmeden sonra testte öğrenen varmı merak ediyorum çünkü benim daha önce testte çıkıp ertesi gün yerleşme kanaması olmuştu yani varmı acaba o şekilde yaşayan konu mu açsam bilemedimBende de öyle ya bakalım
Biraz kurcukladım adet gecikmesinin 3. Günü de yaşayan varmış ya bence olabilirAcaba yerleşmeden sonra testte öğrenen varmı merak ediyorum çünkü benim daha önce testte çıkıp ertesi gün yerleşme kanaması olmuştu yani varmı acaba o şekilde yaşayan konu mu açsam bilemedim
Demekki var ama bence ben adet olacam bu ay da olmadıBiraz kurcukladım adet gecikmesinin 3. Günü de yaşayan varmış ya bence olabilir
Demekki var ama bence ben adet olacam bu ay da olmadı
Bende az önce yaptm test yine ama bişey yok bide akıntım benim önce lekeli başlar kesinleşti adet oluyorum şaşırdığım nokta neden yumurtlamanın 11 gününormalde 13 yada 14 gün adet gelirdi demekki erken oldum sağlık olsun
Arkadaşımın 2 gün geçmesine rağmen negatif çıkmıştı kuzum 1 hafta gecikince tekrar yaptı silik çıktı hamileymiş meğerse yani belli olmuyor canımİnşallah canım benim umut bugün bitti bugün 11 gün ve negatif Napim kısmet deilmiş
Bugün 11.gün ve lekelenmem oldu az önce muhtemelen adet oluyorum neden erken geldi anlam veremedim demekki kısmet deilmişArkadaşımın 2 gün geçmesine rağmen negatif çıkmıştı kuzum 1 hafta gecikince tekrar yaptı silik çıktı hamileymiş meğerse yani belli olmuyor canım
Belkide sadece yerleşme kanamasıdır canım yani inşallah öyle umuyorumBugün 11.gün ve lekelenmem oldu az önce muhtemelen adet oluyorum neden erken geldi anlam veremedim demekki kısmet deilmiş
Bugün yerleşme düşüşü yaşamış olabilirsin kuzum tablona baktımBenim ağrı gibi değil ama sızı var kasıklarımda karnımda , beyaz bi akıntı geldi ve
çok halsizlik vardı üzerimde bayılacak gibi oldum..
Baya kırmızı kırmızı mı geliyorKızlar selam benim kanama arttı regliye döndü bilginize