• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Acile gidicem kuzum öğleden sonra

Bi uygulama bugün bi uygulama yarın gösteriyor acile gidicem betamdan anlarız bence eğer yatmam gerekiyorsa da rapor verir en azından bende okula bildiririm
Aynen canım sen elinden geleni yaptı pişman olma sonra ama korkma da Allahını izniyle herşey çok güzel olur inşallah 🌺

29 u görünüyordu kuzum takip etmiyorum ben uygulama öyle diyor 😅 eşimde şimdi beklesek mi dedi gitmeyip acile.. kimyasal gebelik demelerinden korkuyor sanırım
Canım bence gidin erkekler bilmez daha önceden çok yaşadım düşük bende beklerdim ama erken gitmemenin zararını gördüm sadece gidip kan testi vereceksin sonuca göre iğne yaparlar sana düşük önleyici

Günaydın kızlar kanamam koyu kırmızı oldu çok yoğun değil şuanlık yeni uyandığım için ama midem bulanıyor yine diye test yaptım. Regl günü testler böyle mi çıkıyor ?
Burda okuduğuma göre kist mide bulantısı yapıyormuş testlerde de pozitif çıkarıyormuş hiç kisttin varmıydı ?

Back
X