Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Benim de 19. merhaba herkese. Valla iğneden önce iki gün yakı yaktım belime. Bu denediğim kaçıncı altarnetif tıp uygulaması sayamadım yani.
Belirtilerimide yazayım kesin iğnenin etkisidir ama benim belim koptu yani böyle bir ağrı yok. Bide iğnenin 3. Günün göğüste agrı ve şişme oldu hala devam ediyor. poliksitik overde var bakalım nolucak.

Kızlar pazar günü adet olmam lazım az kaldı akintinin içinde ince saç teli gibi uzun kan vardı bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik için yerleşme kanaması mi bir kaç gün sonra anlayacağım

Kızlar pazar günü adet olmam lazım az kaldı akintinin içinde ince saç teli gibi uzun kan vardı bakalım adet belirtisi mi yoksa gebelik için yerleşme kanaması mi bir kaç gün sonra anlayacağım
Merhaba, benim de bat yarın. Dün ve bugün ben de o dediğin şekilde akıntı yaşadım. İlk defa böyle bişet oluyor. O yüzden umutluyum açıkcası. İnşallah yerleşme kanamasıdır

Merhaba, benim de bat yarın. Dün ve bugün ben de o dediğin şekilde akıntı yaşadım. İlk defa böyle bişet oluyor. O yüzden umutluyum açıkcası. İnşallah yerleşme kanamasıdır
ay hadi inşallah canımlar, inşallah yerleşmedir

Ooo yarın bat hayırlısı olsun inşallah ilk defa yaşıyorsanız yerleşme olması muhtemel. Aslında test yapsan çıkar yaptın mı yapacakmısın

Günaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalım😍 regl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık❤️

Eklentiler

• IMG_9843.jpeg
    IMG_9843.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın canım kızlar ben yine negatif görüyorum bir de siz bakın bakalım😍 regl ya 1 ya 2 gün kaldı onu bekliyorum artık❤️
Durum güncellemesi yapıyorum😅 sanırım ilk 3 dk da çektim işe geç kaldım acele ettim sanırım bu fotoğraftan 7 dk sonrası ☺️☺️

Eklentiler

• IMG_9844.jpeg
    IMG_9844.jpeg
    50,9 KB · Görüntüleme: 69
X