- 3 Ocak 2021
- 3.036
- 953
- 35
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Bilmiyorum ama her hastanenin değişiyor sanki düşük gibi biraz canım normali 5 6 diye biliyorum benim 5.06 cıktıReferans değerlere göre sıkıntı yok gibi herhalde, yarın gideceğim doktora
3.5 ile 10 aradı normalmiş canım şimdi baktmdaReferans değerlere göre sıkıntı yok gibi herhalde, yarın gideceğim doktora
Adetliyken mi baktırdın sen3.5 ile 10 aradı normalmiş canım şimdi baktmda
ahh bende beklerim canımmmAslında çok yağmaz yada biz alıştık farketmiyoruzgel gel bir kahve ısmarlayım sana
Amiiin amiiin inşallahBen çok olumlu gibi düşünmüyorum hayırlısı bakalım
Evet canım adetin 2.yada 3. Günü bakılıyor sen adetsizkenmi baktrdın amh da bastırsaydın fsh yumurta üretimi amh yumurta rezervini gösteriyorAdetliyken mi baktırdın sen
12 yada 13. Gün yap bence canım varsa çıkar diye düşünüyorumKizlar bu ay ilk defa ovu takibi yaptim pek emin olmamakla birlikte pik‘in üzerinden 9 gün falan gecti. Bat 19 ekim. Ne zaman test yapsam?
haftasonu yani. aslinda bastan öyle karar vermistim zaten ama günler gecmiyorr12 yada 13. Gün yap bence canım varsa çıkar diye düşünüyorum
Yaaa benimde öyle ctsei 11 Pazar 12 gün olacak varsa çıkar ben cumadan testleri yapmaya başlarım daha önce 10.gün öğrendiğim olduhaftasonu yani. aslinda bastan öyle karar vermistim zaten ama günler gecmiyorr
Evet ben dün baktırdım adetime 6 gün vardı, ondan belki daha düşük çıktıEvet canım adetin 2.yada 3. Günü bakılıyor sen adetsizkenmi baktrdın amh da bastırsaydın fsh yumurta üretimi amh yumurta rezervini gösteriyor
Olabilir canım inşallah adet olmazsın ama olursan baktır mutlaka fsh tsh ıh ve amh degerlerineEvet ben dün baktırdım adetime 6 gün vardı, ondan belki daha düşük çıktı
Baktırırım canım aklımdaydı da kadın doğuma gittiğimde de daha vardı reglime bakamadı o zaman, olursam 2 ya da 3.gün giderimOlabilir canım inşallah adet olmazsın ama olursan baktır mutlaka fsh tsh ıh ve amh degerlerine
İnşallah olmazsınBaktırırım canım aklımdaydı da kadın doğuma gittiğimde de daha vardı reglime bakamadı o zaman, olursam 2 ya da 3.gün giderim
Ay mide bulantısına sevineceğim aklıma gelmezdiKızlar ben çok kötüyüm ya midem aşırı bulanıyor başım çok ağırlaştı ağrıyor konuştukça midem daha çok bulanıyor gibi
Erken gebelik testimi yapacaksin?Yaaa benimde öyle ctsei 11 Pazar 12 gün olacak varsa çıkar ben cumadan testleri yapmaya başlarım daha önce 10.gün öğrendiğim oldu
Ben kusmaktan nefret eden biri olarak bende seviniyorumAy mide bulantısına sevineceğim aklıma gelmezdihadi inşallah
16-17 ekimde yapabilirsinKizlar bu ay ilk defa ovu takibi yaptim pek emin olmamakla birlikte pik‘in üzerinden 9 gün falan gecti. Bat 19 ekim. Ne zaman test yapsam?