Ekim ayı bata geri sayım son 10 .. Gelin birlikte bekleyelim💜

Benim daha çok erken ama çözemedim yumurtlama desem pazar çatladı daha

yarın tekrarla kuzum bat günü pozitif çıkanda oluyormuş rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Benim daha çok erken ama çözemedim yumurtlama desem pazar çatladı daha

yarın tekrarla kuzum bat günü pozitif çıkanda oluyormuş rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
2 günde 1 tekrarlayacağım kendini dinlerken insan deliye dönüyor biliyorum o duyguyu hayırlısı diye dua edelim

Bende pazar günü bi yaparım 10. Gün erken gebelik testi bide 12. Gün.

Bilecik bayadır gelmiyorum sakaryaya benim 2. Memleket oldu. özlemim depreşti şuan
Neyse ki çok uzakta değilmişsin Kendi memleketim diye mi bilemem ama nereye gidersem gideyim özlüyorum bende hiçbir yere değişmem Sakaryayı denizi var gölü var yeşilliği var diğer yerler bozkır kasvet basıyor içimi (Karadenizin de havası kötü)

Birde çok yağmur yağıyor sakaryada benide o kasvetli hava yormuştu burası öyle değil. Canım sakarya yaaa yakın zamanda geleyim bari bu kadar anımsadık

Bu ateş olayini da yapiyorum ama pek yorumlayabildigim söylenemez..
Eki Görüntüle 3315934
Gün içinde ateş ölçülmez bebeğim aklın da bulunsun , yataktan kalkmadan hergün aynı saatte ölçüm çok önemli ateşte 10 dakika mi ateşte Büyük oynamalar yapabilir .

ikinci düşük ateşin 22 Eylül olmuş 26 Eylül'de yükselme olmuş burda çatladığını düşünüyorum. 24 Eylül önemliydi belki burda da yüksekdi kaçırmışsın o yüzden 26 çatlama diyorum.

uygulama kullamsana canım böyle yazmak zor oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…