- 24 Nisan 2023
- 1.407
- 942
-
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Ateş tablosuna nasıl bakıyorsun nerden nasıl yaptın benimde yumurtlama tablomda 4 gün var
Canım ben ateş tablon da yumurtlama göremedim
Canım ben ateş tablon da yumurtlama göremedim
Teşekkür ederimkuzum femometer diye bi uygulama var oraya kaydediyosun.
her sabah kalkınca dil altından ölçüp yazıyorsun
Ben ilk defa deniyorum bakalım..
Ateşin de düşüş-yükseliş olmamışOvulasyonla takip ettim canım pazar günü çatladı yumurta
Ateşin de düşüş-yükseliş olmamış
Hayırlı haberler verelim inşallahValla değerlerin artışının nasıl olması gerektiğini bilmiyorum canım ama yumurtlama günü düştü sonra yükseldi ondan sonra bi düştü bugün yükseldi birer ikişer değerle :)
Hayırlı haberler verelim inşallah
İnşallah bu ay döner canım Allah gönlüne göre versinToparlanırsa aramıza dönecek inşallah
Evet ama yerleşme düşüşü de oluyor o düşüşten sonra yüksek gitmeye devam ederse gebelik olabilir diyoruzİnşallah kuzum.. Bat a kadar yüksek giderse gebelik anlamına mı geliyor :)
Evet ama yerleşme düşüşü de oluyor o düşüşten sonra yüksek gitmeye devam ederse gebelik olabilir diyoruz
Aminnnnİnşallah bu ay döner canım Allah gönlüne göre versin
Canım arkadaşımın adet günü 5 gün geçti ama gittiğinde betası çok düşüktü şuan emekleyen bir bebeği var belli olmuyor yani nasipDün sağlık ocağı betahcg de bakmış negatifmiş. Bakmasaydı keşke
Kırmızı olmadığı sürece riski yok diye biliyorumKızlar benden yine çok açık pembe kan gelmiş riskli bir durum yoktur inşallah ne dersinizz
Canım verebilirsen bir kan testi ver bence bu arada öğretmenmisin sende okul çok yoruyor beni de yaaaKızlar benden yine çok açık pembe kan gelmiş riskli bir durum yoktur inşallah ne dersinizz
İnşallah dönmezKırmızı olmadığı sürece riski yok diye biliyorum
evet okul öncesi öğretmeniyim çok yoruldum bugüm hissettim bulantım baş ağrım oluncaCanım verebilirsen bir kan testi ver bence bu arada öğretmenmisin sende okul çok yoruyor beni de yaaa
Zor canım ya bende sosyal bilgiler öğretmeniyim okul yoruyor ama işte inşallah hamişizdirİnşallah dönmez
evet okul öncesi öğretmeniyim çok yoruldum bugüm hissettim bulantım baş ağrım olunca
Canım artimed cizgi çıkarabiliyor ilk 5 dk cktysa olabilir amaArtimed marka testim sizce olabilir mi kuruma mi diye su tuttum çizgi kaybolmadi sizce umutlanmali miyim adetime 8 gün var
Eki Görüntüle 3316293