- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Betan salgılanıyor mu acaba o yüzden etkileniyor olabilirsinKızlar ben çok kötüyüm ya midem aşırı bulanıyor başım çok ağırlaştı ağrıyor konuştukça midem daha çok bulanıyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Betan salgılanıyor mu acaba o yüzden etkileniyor olabilirsinKızlar ben çok kötüyüm ya midem aşırı bulanıyor başım çok ağırlaştı ağrıyor konuştukça midem daha çok bulanıyor gibi
Canım erken gebelik testini yapınca at mutlaka merak ederim benİnşallah canım benim allah gönlüne göre versin eşim benim kimyasalda anlamamıştı yalnız silik çizgiyi erkekler net çizgi bekliyor haberin olsun
İnşallah öyledir kuzum bi araştırayım bakalımBetan salgılanıyor mu acaba o yüzden etkileniyor olabilirsin
Mutlaka atıcam cuma yapıcam inşallahCanım erken gebelik testini yapınca at mutlaka merak ederim ben
Ay bende cuma yapıcam gene sabahtan inşallah bu sefer bir umudum olurMutlaka atıcam cuma yapıcam inşallah
İnşallah canım benim allah gönlümüze göre hayırlısıyla versinAy bende cuma yapıcam gene sabahtan inşallah bu sefer bir umudum olur
Sanki silik gördüm benKızlar günaydın ben baya erken uyandım bu sabah namazda da dua ettim tüm bekleyenlere sonucum apaçık negatif çıktı ama midem bulanıyo üşüttüm sanırım ben. Efektlide çektim bi baya silik görür gibi gördüm ama yok ya Fatmaben @Orangegreysky L A L
Canım arkadaşlarda öyle gördü hayırlısı olsun inşallahSanki silik gördüm ben
Kaç gün var adetineCanım arkadaşlarda öyle gördü hayırlısı olsun inşallah
4 ya da 5 gün canım senin kaç gün varKaç gün var adetine
Rabbim sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda inşallah, benimde geçen sene bir boş gebeliğim olmuştu doktorum 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ama ben 3 adet sonra denemek istedim rahim kendini iyice toplasın diye bu sene oldu hala toparlanamadı heralde bekliyorum mucizemiMerhabalar kızlar benimde 1 senelik evliyim evlendikten 5. Ayı hamile kaldım 7 haftada boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum şuan kürtajdan 4 ay geçti ve ben hamile kalmak istiyorum tekrardan gergin ilişkiye girip bacaklarımı havaya kaldırıyorum bebeğim olsun istiyorum 15 Ekim yumurtlama günün gösteriyor takvimde inşallah bu ay olur 2 aydır denemedeyim prolaktin 42 şuan dostinex kullanıyorum korunmuyorum doktor öyle dedi
Bugün 8 gün var4 ya da 5 gün canım senin kaç gün var
alemsin ya hala toparlanamadi herhalde diyoRabbim sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda inşallah, benimde geçen sene bir boş gebeliğim olmuştu doktorum 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ama ben 3 adet sonra denemek istedim rahim kendini iyice toplasın diye bu sene oldu hala toparlanamadı heralde bekliyorum mucizemi
Toparlanırsa aramıza dönecek inşallahalemsin ya hala toparlanamadi herhalde diyo
İnşallah bizi de bebeğimiz olur ya çok istiyorum Allah kucaklarımızı doldursun inşallahRabbim sağlıklısını nasip etsin en kısa zamanda inşallah, benimde geçen sene bir boş gebeliğim olmuştu doktorum 1 adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti ama ben 3 adet sonra denemek istedim rahim kendini iyice toplasın diye bu sene oldu hala toparlanamadı heralde bekliyorum mucizemi
Ateş tablosuna nasıl bakıyorsun nerden nasıl yaptın benimde yumurtlama tablomda 4 gün var