- 9 Mart 2022
- 8.267
- 6.287
- Konu Sahibi ikikedibirdeli
Aminn amin aminnnÇokkk amiiinnnn hepimiz güzel haberler verelimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn amin aminnnÇokkk amiiinnnn hepimiz güzel haberler verelimmmm
Canım nasıl bir bulantı benim çok affedersin yemek yedikten sonra sanki çok yemişim gibi gaz gibi geliyor ki normalde öyle bir sorunum yok kokular çok ağır geliyor ama kusmam yada aşırı bir mide bulantım yokBenim kimyasalda da midem bulanmıştı ama kasığımds ceviz gibi birşey de hissediyordum o hep kasığımdaydı. Bu kez öyle birşey yok sonucu merakla bekliyor olucam dediğinde doğru kuzum öylede olabilir zaten geçince yapın demelerinin sebebide bu bence doktorların ama sabreden kim
Bu arada 1 erken gebeliğim 2 kaset testim var erken gebelik yapmam daha iyi olur dimi gecikmeden ?Aminn amin aminnn
Benimde öyle oluyor boğazıma kadar geliyor sanki yediklerim. Kusmuyorum ama midem bulanıyor özellikle sabahları bugünde ağzımda tat yok ve kedi mamasından tiksindimCanım nasıl bir bulantı benim çok affedersin yemek yedikten sonra sanki çok yemişim gibi gaz gibi geliyor ki normalde öyle bir sorunum yok kokular çok ağır geliyor ama kusmam yada aşırı bir mide bulantım yok
Erken gebelik daha iyi olur eğer pozitif çıkarsa ertesi gün kaset yaparsın onunla koyulaşmayı takip edersin yada direk kan vermeye gidersinBu arada 1 erken gebeliğim 2 kaset testim var erken gebelik yapmam daha iyi olur dimi gecikmeden ?
Var bişey ama hadi hayırlısı benim 8 gün var reglime senin için hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar yaptığın her test çarşamba erken gebelik testi bende yapacağım umarım herkes çift çizgi görür o günBu arada 1 erken gebeliğim 2 kaset testim var erken gebelik yapmam daha iyi olur dimi gecikmeden ?
Benimde öyle oluyor boğazıma kadar geliyor sanki yediklerim. Kusmuyorum ama midem bulanıyor özellikle sabahları bugünde ağzımda tat yok ve kedi mamasından tiksindim
Tamam kuzum kadın doğum yerine sağlık ocağına gitsem nasıl olur acaba sıra bulamıyorumErken gebelik daha iyi olur eğer pozitif çıkarsa ertesi gün kaset yaparsın onunla koyulaşmayı takip edersin yada direk kan vermeye gidersin
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için çarşamba testlerine bir kişi daha eklendi Orangegreysky sabah herkes burada buluşsunVar bişey ama hadi hayırlısı benim 8 gün var reglime senin için hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar yaptığın her test çarşamba erken gebelik testi bende yapacağım umarım herkes çift çizgi görür o gün
Fatmaben sabah 7'de hazır olda bekliyoruz hep beraberTamam kuzum kadın doğum yerine sağlık ocağına gitsem nasıl olur acaba sıra bulamıyorum
İnşallah hayırlısı olur hepimiz için çarşamba testlerine bir kişi daha eklendi Orangegreysky sabah herkes burada buluşsun
Sağlık ocağı da olur canım ama orası geç çıkarıyor birazTamam kuzum kadın doğum yerine sağlık ocağına gitsem nasıl olur acaba sıra bulamıyorum
Kuzum yaşadığım şehirde özel hastane yok öyle bir yerdeyimmm ki ya sağlık ocağı ya kadın doğumu beklicem o da en son 10 gün gecikmeden gelme dedi kadına ifrit oldum zaten talep oluşturmuştum o kadına açıldı gecikmenin 9. Günü olduğu için almadım tercihende gitmek istemiyorum sinir oldum bir kere bende bittiSağlık ocağı da olur canım ama orası geç çıkarıyor biraz
O zaman sağlık ocağın da ver o kadar beklenmez ki biz şimdiden heyecanlıyızKuzum yaşadığım şehirde özel hastane yok öyle bir yerdeyimmm ki ya sağlık ocağı ya kadın doğumu beklicem o da en son 10 gün gecikmeden gelme dedi kadına ifrit oldum zaten talep oluşturmuştum o kadına açıldı gecikmenin 9. Günü olduğu için almadım tercihende gitmek istemiyorum sinir oldum bir kere bende bitti
Sabahtan veriyorsun bizim burda 16.00 gibi sonuç çıkıyor tabi ben özelde okul öncesi öğretmeniyim nasıl hallederim bu işi bilmem izin alamıyorum istediğim zamanO zaman sağlık ocağın da ver o kadar beklenmez ki biz şimdiden heyecanlıyız
Aaa sende mi okul öncesi öğretmenisin. Bendeee gerçi Şuan çalışmıyorumSabahtan veriyorsun bizim burda 16.00 gibi sonuç çıkıyor tabi ben özelde okul öncesi öğretmeniyim nasıl hallederim bu işi bilmem izin alamıyorum istediğim zaman
Ay sıkıntı hep ya sadece testle de takip edilmez kiSabahtan veriyorsun bizim burda 16.00 gibi sonuç çıkıyor tabi ben özelde okul öncesi öğretmeniyim nasıl hallederim bu işi bilmem izin alamıyorum istediğim zaman
Evet evet özeldeyim 7 senedir bir canım kalmadı vermediğim çalışmamakta basıyor beni gidip geliyorum bakalım şimdilik sen neden çalışmıyorsunAaa sende mi okul öncesi öğretmenisin. Bendeee gerçi Şuan çalışmıyorum
Tamamdır canım umarım o gün herkes çift çizgisini paylaşır buradaFatmaben sabah 7'de hazır olda bekliyoruz hep beraber
Özelde değer verilmiyor çünkü o yüzden bi karşılık yokEvet evet özeldeyim 7 senedir bir canım kalmadı vermediğim çalışmamakta basıyor beni gidip geliyorum bakalım şimdilik sen neden çalışmıyorsun
O kadar haklısın ki…Özelde değer verilmiyor çünkü o yüzden bi karşılık yok
Biyerde stres kaynaklı kuruluktan dolayı olur diye okumuştum canım ama yanıltmayayım seniHanımlar çok özür dileyerek bi şey soracağım. İlişki sırasında çok ağrım oldu, karnım ağrıdı gibi aslında tam kasık diyebilir miyim bilemedim. Regl öncesi oluyor mu böyle? Benim hormonlar 2 senedir baskılandığı için hiç yaşamamıştım sanırım baya ağrı oldu
Ay yok hiç stresli değilim kuruluk da yoktu, rahim aşağı mı iniyormuş regl yaklaşırken öyle bi şey vardı, belki ondandır ama daha önce olmamıştı hiç neyse tekrarlarsa iyice bi kurcuklarım teşekkürler canımBiyerde stres kaynaklı kuruluktan dolayı olur diye okumuştum canım ama yanıltmayayım seni